PSS-BK POŽAREVAC speman da doprinese razvoju grada

0
1229

Posle izuzetnog angažovanja na obnovi gradske organizacije Pokreta SNAGA SRBIJE Bogoljub Karić u Požarevcu, članovi Pokreta su svoj rad krunisali izborom svojih organa na sednici Izborne Skupštine održane 24. decembra ove godine. Na sednici su sumirali dosadašnje rezultate rada, učlanjeno je preko 250 novih članova, a brojne dobrotvorne aktivnosti su ostale zapamćenje u staračkim domovima, ustanovama dečje zaštite, obrazovnim i edukativnim seminarima. Posebno je značajna aktivnost na terenu, gde su članovi ostvarili kontakt sa žiteljima neposredno i gde su formirani mesni odbori za svaku mesnu zajednicu.

Novoizabrana predsednica Vesna Petrović, po zanimanju privatni preduzetnik je obraćajući se skupu posebno dala akcenat na spremnost te organizacije da u budućem radu jača i da se priprema za uspešno učešće na narednim izborima. „Smatram da Pokret SNAGA SRBIJE može da doprinese razvoju Grada Požarevca i da možemo biti ključna spona na realizaciji projekta i investicija koje pokreće lider Pokreta Bogoljub Karić“, rekla je na kraju Vesna Petrović.

Skupštini su prisustvovali predstavnici drugih stranaka, a takođe su prisustvovali i Persa Minjović, predsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora i članovi dr Zlata Lončar Ćetković i Marko Biljić.

 

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime