| ГРАДСКИ ОДБОР БЕОГРАД: Учинимо оно што свако од нас може
4763
post-template-default,single,single-post,postid-4763,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

BLOG

ГРАДСКИ ОДБОР БЕОГРАД: Учинимо оно што свако од нас може

25 феб 2014, Posted by Snaga Srbije in Vesti

Нашу будућност сами креирамо, зато учинимо оно што свако од нас може, то је довољно да живот у Србији буде лепши, рекао је члановима Градског одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК Београда заменик председника ПСС-БК академик Драгомир Ј. Карић.

Садашња коалиција на челу са Српском напредном странком иде тим путем, окупља инвеститоре из земље и света, који ће градити Србију, отвориће многа радна места. У тај ред, стала је ,,БК компанија“ и понудила се да изгради железничку станицу ,,Прокоп“ са руским патрнерима за шест година, са каматом од 1%, одложена отплата на пет година, а рок отплате 30 година. Запослићемо наше фирме и што је најбитније непоседно и посредно око 200 000 радника. Спремни смо и за пројекат ,,Београд на води“ у изградњи око 2 милиона м2, јер имамо искуство, градимо сличан у Ираку, као и многе велелепне објекте по бившим републикама СССР-а. Када можемо по свету да градимо, онда можемо у својој земљи. Ми смо доказали свој патритизам, сада, као и много пута раније, стојимо у ред да нас Србија позове да дамо свој допринос, а не да узмемо од Србије. Наш председник Богољуб је као визионар поставио стандарде политичких партија у Србији, који се данас доста добро експлоатишу па и око решавања пробелама КиМ. Настојаћемо сами или заједно са коалиционим партнерима да доведемо нове инвеститоре у Србији и зато сада од вас очекујем максимални рад у предизборној кампањи и да покажемо своју снагу као ПСС-БК. Уверен сам да ће Србија осетити промене са садашњом коалицијом и зато треба исту подржати и максимално се ангажујмо у предизборној кампањи, закључио је заменик предсеника академик Драгомир Ј.Карић.

Задовољни смо формираном коалицијом на челу са СНС, а посебно што смо и ми позвани да будемо део борбе за бољу будућност Србије и зато ћемо показати своју снагу рекао је члан председништва ПСС-БК и саветник председника Мирко Стаманковић.

Чланове Градског одбора са планом рада ПСС-БК упознала је председница Извршног одбора Главног одбора ПСС-БК Перса Мињовић, а са задацима који ће се решавати по степену приоритета генерални секретар ПСС-БК и координатор између колаиције Гордана С. Карић.

Многи задаци су реализовани, неки су у току, о чему су говорили чланови ИО ГО ПСС-БК: др. Злата Лончар-Ћетковић, Благица Костић, Радослав Милановић, и Марко Биљић.

Ништа мању одлучност у борби за боље сутра, пренели су ставове својих чланова председници ОО: Врачара Дејан Хас, Сурчина Петар Грбић, Раковице Станислав Лудошки, Вождовца Томислав Жарић и други.

Наша снага се доказује на делу, зато закључци са ових састанака ГрОд и појединачних на нивоу ОО ГрОд ПСС-БК Беграда реализоваћемо по плану. Покрет СНАГА СРБИЈЕ-БК очито, постао је расадник добрих политичара, а доказ су сачињене листе народних посланика и одборника на нивоу Скупштине града Београда. Наша снага је наше чланство и стална борба за боље сутра Србије, Србија има снагу, идемо до победе, закључио је председник ГрОд ПСС-БК Београда Велибор Стевић.

Post a comment

3 + 15 =