ГРАДСКИ ОДБОР БЕОГРАД: Учинимо оно што свако од нас може

0
2608

Нашу будућност сами креирамо, зато учинимо оно што свако од нас може, то је довољно да живот у Србији буде лепши, рекао је члановима Градског одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК Београда заменик председника ПСС-БК академик Драгомир Ј. Карић.

Садашња коалиција на челу са Српском напредном странком иде тим путем, окупља инвеститоре из земље и света, који ће градити Србију, отвориће многа радна места. У тај ред, стала је ,,БК компанија“ и понудила се да изгради железничку станицу ,,Прокоп“ са руским патрнерима за шест година, са каматом од 1%, одложена отплата на пет година, а рок отплате 30 година. Запослићемо наше фирме и што је најбитније непоседно и посредно око 200 000 радника. Спремни смо и за пројекат ,,Београд на води“ у изградњи око 2 милиона м2, јер имамо искуство, градимо сличан у Ираку, као и многе велелепне објекте по бившим републикама СССР-а. Када можемо по свету да градимо, онда можемо у својој земљи. Ми смо доказали свој патритизам, сада, као и много пута раније, стојимо у ред да нас Србија позове да дамо свој допринос, а не да узмемо од Србије. Наш председник Богољуб је као визионар поставио стандарде политичких партија у Србији, који се данас доста добро експлоатишу па и око решавања пробелама КиМ. Настојаћемо сами или заједно са коалиционим партнерима да доведемо нове инвеститоре у Србији и зато сада од вас очекујем максимални рад у предизборној кампањи и да покажемо своју снагу као ПСС-БК. Уверен сам да ће Србија осетити промене са садашњом коалицијом и зато треба исту подржати и максимално се ангажујмо у предизборној кампањи, закључио је заменик предсеника академик Драгомир Ј.Карић.

Задовољни смо формираном коалицијом на челу са СНС, а посебно што смо и ми позвани да будемо део борбе за бољу будућност Србије и зато ћемо показати своју снагу рекао је члан председништва ПСС-БК и саветник председника Мирко Стаманковић.

Чланове Градског одбора са планом рада ПСС-БК упознала је председница Извршног одбора Главног одбора ПСС-БК Перса Мињовић, а са задацима који ће се решавати по степену приоритета генерални секретар ПСС-БК и координатор између колаиције Гордана С. Карић.

Многи задаци су реализовани, неки су у току, о чему су говорили чланови ИО ГО ПСС-БК: др. Злата Лончар-Ћетковић, Благица Костић, Радослав Милановић, и Марко Биљић.

Ништа мању одлучност у борби за боље сутра, пренели су ставове својих чланова председници ОО: Врачара Дејан Хас, Сурчина Петар Грбић, Раковице Станислав Лудошки, Вождовца Томислав Жарић и други.

Наша снага се доказује на делу, зато закључци са ових састанака ГрОд и појединачних на нивоу ОО ГрОд ПСС-БК Беграда реализоваћемо по плану. Покрет СНАГА СРБИЈЕ-БК очито, постао је расадник добрих политичара, а доказ су сачињене листе народних посланика и одборника на нивоу Скупштине града Београда. Наша снага је наше чланство и стална борба за боље сутра Србије, Србија има снагу, идемо до победе, закључио је председник ГрОд ПСС-БК Београда Велибор Стевић.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име