ZRENJANIN SPREMAN ZA IZBORE

0
2119

Još jedna mesna zajednica u Zrenjaninu izabrala je novo rukovodstvo Pokreta SNAGA SRBIJE – BK i sprema se za pokrajinske izbore. Zrenjaninci veruju da su oni neizbežni i pre isteka mandata sadašnjim poslanicima.

Za predsednika odbora PSS-BK u Mesnoj zajednici Zeleno polje izabran je Zoran Takić, pirivatni preduzetnik. Ovo je druga mesna zajednica koja je intenzivirala svoju aktivnost u poslednjih dvadesetak dana. U Zrenjaninu postoji nešto preko 800 članova, a vraćaju se i mnogi koji su, u međuvremnu, bili neaktivni, ali nisu napuštali PSS- BK.

Članovi PSS-BK, inače koalicioni partneri SNS, preuzeli su obavezu da što pre sačine spisak problema u njihovoj mesnoj zajednici i da sa ostalim građanima učine da njihovo Zeleno polje bude što bolje mesto življenja. Smatraju da pre kraja ove godine mogu da se održe prevremeni izbori u Vojvodini.

DSC01279

Pokrenuta je inicijativa da u sledećih deset dana Gradski odbor PSS- BK formira privremeni Izvršni odbor stranke. U njemu bi, pored predsednika u mesnim zajednicima, bili i članovi koji svojom stručnim znanjem mogu da doprinesu da se sačini program mera za za ekonomsko ozdravljenje i vraćanje ugleda gradu, koji je nekada bio gigantu u prehrambenoj industriji u zemlji, oslanjajući se na lokalne resurse.

Od Centrale stranke zatraženo je da se u Zrenjaninu organizuje prezentacija projekata „Tesla grad“. Jer, kako je istako jedan od učesnika u diskuiji, naš llider Bogoljub Karić se bez obzira na sporost pravosudnih organa u rešavanju neosnovane optužnice, ovim projektom na velika vrata vratio u zemlji, iako nije fizički prisutan.

Sastanku su iz Centrale Pokreta prisustvovali članovi IO GO Zlata Lončar Ćetković, Mirko Stamenković i Marko Biljić, a i predsednik oštinskog odbora PSS- BK iz Novog Bečeja Šljapić.

DSC01280

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime