ЗРЕЊАНИН СПРЕМАН ЗА ИЗБОРЕ

0
2105

Још једна месна заједница у Зрењанину изабрала је ново руководство Покрета СНАГА СРБИЈЕ – БК и спрема се за покрајинске изборе. Зрењанинци верују да су они неизбежни и пре истека мандата садашњим посланицима.

За председника одбора ПСС-БК у Месној заједници Зелено поље изабран је Зоран Такић, пириватни предузетник. Ово је друга месна заједница која је интензивирала своју активност у последњих двадесетак дана. У Зрењанину постоји нешто преко 800 чланова, а враћају се и многи који су, у међувремну, били неактивни, али нису напуштали ПСС- БК.

Чланови ПСС-БК, иначе коалициони партнери СНС, преузели су обавезу да што пре сачине списак проблема у њиховој месној заједници и да са осталим грађанима учине да њихово Зелено поље буде што боље место живљења. Сматрају да пре краја ове године могу да се одрже превремени избори у Војводини.

DSC01279

Покренута је иницијатива да у следећих десет дана Градски одбор ПСС- БК формира привремени Извршни одбор странке. У њему би, поред председника у месним заједницима, били и чланови који својом стручним знањем могу да допринесу да се сачини програм мера за за економско оздрављење и враћање угледа граду, који је некада био гиганту у прехрамбеној индустрији у земљи, ослањајући се на локалне ресурсе.

Од Централе странке затражено је да се у Зрењанину организује презентација пројеката „Тесла град“. Јер, како је истако један од учесника у дискуији, наш ллидер Богољуб Карић се без обзира на спорост правосудних органа у решавању неосноване оптужнице, овим пројектом на велика врата вратио у земљи, иако није физички присутан.

Састанку су из Централе Покрета присуствовали чланови ИО ГО Злата Лончар Ћетковић, Мирко Стаменковић и Марко Биљић, а и председник оштинског одбора ПСС- БК из Новог Бечеја Шљапић.

DSC01280

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име