Уручена помоћ Обреновчанима (видео)

0
1967

Безмало је прошло пола године од катастрофалних поплава које су задесиле Србију. У појединим деловима земље, живот је нормализован, неке породице ипак, још увек су без крова над главам. Тамо где кров и постоји недостају елементарни услови за живот.

У једном од насеља Обреновца где углавном живе расељени са Косова и Метохије ове недеље стигао је први контигент помоћи у виду кућних апарата.

“Ово је прва помоћ која нам је уручена захваљујући нашем Пећанцу Небојши Алексићу, који је све ово организовао. Захваљујемо се и народном посланику Карићу, који се заједно са Алексићем сетио да нам ове тешке дане бар мало олакша у виду ових, за нас, драгоцених поклона“, кажу мештани Обреновца.

“Са Драгомиром Карићем сам направио договор да данас ову помоћ уручимо данас нашим Пећанцима. Укупно је пет фрижидера, који ће наћи своје место у њиховим домаћинствима“, прича главни организатор донације Небојша Алексић.

У организацији са Алексићем, поклоне је уручио и народни посланик Драгомир Ј. Карић, наводећи да је ова помоћ мала, али увек добродошла.

“Ова помоћ коју смо данас уручили интерно расељеним лицима са Космета значајна је, али нећемо стати на томе. Апелујем на све људе да било каквом ситницом дају свој допринос у колективној солидарности са људима који су остали без својих домова у катастрофалним поплавама“, каже Карић.

Осалањајући се на пример премијера који обилази становништво угрожено поплавама посланик Карић наставља тим путем и наредне недеље. Породицама интернорасељених прво ће бити допремљене веш машине а затим и гардероба за предстојећу зиму.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име