U Zrenjaninu i treća mesna zajednica (foto/video)

0
2153


Članovi Pokreta SNAGA SRBIJE-BK u Zrenjaninu se ozbiljno pripremaju za predstojeće izbore. Gradski odbor se opredelio da u ovoj fazi oformi odbore u svim mesnim zajdnicama. Formiran je odbor u Mesnoj zajednici „Žarko Zernjanin“, koji je treći u ovom gradu. Za predsednicu je izabrana dipl. pravnik Vesna Vukobrat Vojnović a za zamenicu predsednice Marjana Nađalin.

Na sastanku se razgovaralo o sadašnjem stanju u gradu, ali i o mogućnostima Pokreta SNAGA SRBIJE-BK na predstojećim izborima. Predsednik Gradskog odbora Radovan Bajić i Rade Stajić, predsednik u mesnoj zajednici „Centar“ inače najveće u Zrenjaninu. Oni su uvereni da u ovom trenutku PSS-BK može da obezbedi preko 2000 glasova, iako kampanja nije počela.

Zrenjanin je inače zainteresovan za projekat „Tesla grad“, što je BK grupa inače i predvidela kao mogućnost da se, pored centralnog, grade i manji u centrima okruga. I dalje se postavlja pitanje i izražava nerazumevanje da za deset godina istražni organi i tužilaštvo nisu u stanju da razjasne zbog čega se lider PSS-BK i dalje sumnjiči za aferu Mobtel, kada je jasno da su akteri afere Mlađan Dinkić i Martin Šlaf. Jer, Mobtel, koji je Bogoljub Karić zajedno sa JP PTT podigao, država je prodala i ostvarila dobit od 1,513 milijradi evra, što je samo za milijardu manje od privatizacije ostalih 2.500 kompanija u zemlji!

Sastanku su prisustvovali član predsedništva Mirko Stamenković, članovi IO GO Zlata Lončar Ćetković i Marko Biljić, i sekretar omladinske organizacije Mitar Radulović, koji je govorio o potrebi formiranja kluba mladih u svakom gradu.
ZRENJANIN 1

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime