У Зрењанину и трећа месна заједница (фото/видео)

0
2128


Чланови Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК у Зрењанину се озбиљно припремају за предстојеће изборе. Градски одбор се определио да у овој фази оформи одборе у свим месним зајдницама. Формиран је одбор у Месној заједници „Жарко Зерњанин“, који је трећи у овом граду. За председницу је изабрана дипл. правник Весна Вукобрат Војновић а за заменицу председнице Марјана Нађалин.

На састанку се разговарало о садашњем стању у граду, али и о могућностима Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК на предстојећим изборима. Председник Градског одбора Радован Бајић и Раде Стајић, председник у месној заједници „Центар“ иначе највеће у Зрењанину. Они су уверени да у овом тренутку ПСС-БК може да обезбеди преко 2000 гласова, иако кампања није почела.

Зрењанин је иначе заинтересован за пројекат „Тесла град“, што је БК група иначе и предвидела као могућност да се, поред централног, граде и мањи у центрима округа. И даље се поставља питање и изражава неразумевање да за десет година истражни органи и тужилаштво нису у стању да разјасне због чега се лидер ПСС-БК и даље сумњичи за аферу Мобтел, када је јасно да су актери афере Млађан Динкић и Мартин Шлаф. Јер, Мобтел, који је Богољуб Карић заједно са ЈП ПТТ подигао, држава је продала и остварила добит од 1,513 милијради евра, што је само за милијарду мање од приватизације осталих 2.500 компанија у земљи!

Састанку су присуствовали члан председништва Мирко Стаменковић, чланови ИО ГО Злата Лончар Ћетковић и Марко Биљић, и секретар омладинске организације Митар Радуловић, који је говорио о потреби формирања клуба младих у сваком граду.
ZRENJANIN 1

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име