ТЕСЛА ГРАД на сајму у Кану

0
2243

ТЕСЛА ГРАД, грандиозни пројекат БК Компаније изазвао је велику пажњу на највећем светском сајму некретнина МАПИК у Кану. Ово је јубиларни, 20-ти сајам на коме је учествовало 10.000 компанија из целог света, а Пројекат ТЕСЛА ГРАД је био представљен на свечаном коктелу. Светски сајам некретнина се традиционално одржава од 19. до 21. новембра 2014.

Организатор Сајма, иначе руководилац „Reed Meedem“ за земље Централне и Источне Европе, господин Фабрицио Роси, похвалио је на свечаном коктелу БК Компанију истакавши да је она једина која годинама уназад на овом Сајму осим својих пројеката промовише и своју земљу Србију.

ТЕСЛА ГРАД је мултифункционални комплекс површине 3 милиона квадратних метара који ће бити изграђен и у Београду. Комплекс је пројектован по моделу „град у граду“ а имаће стамбене блокове, трговинске, пословне центре као и хотеле. Са овим пројектом недавно су у Београду упознати градоначелник и руководство владе Србије.

Пројекат ТЕСЛА ГРАД је добио подршку руководства града Београда и управо се тражи адекватна локација за овај јединствени пројекат. Пројектом је предвидјен и универзитет Тесла који ће омогућити хиљадама студената и креативним младим ствараоцима да реализују своје идеје. На тај начин они ће, уз подршку Владе Србије, остати у својој земљи уместо да „извозимо“ младу памет у свет.

БК Компанија је у Кану својевремено промовисала и пројекат „Минск Свет“ површине 300 хектара где је у току градња 3 милиона квадратних метара стамбеног и пословног простора. Срце овог пројекта ће бити Међународни финансијски центар налик онима који се могу видети у Дубајиу и Сингапуру. БК Група је овај посао добила на медјународном конкурсу у конкуренцији 17 најпознатијих компанија у свету.

Информативна служба БК Компаније

 

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име