TESLA GRAD na sajmu u Kanu

0
2023

TESLA GRAD, grandiozni projekat BK Kompanije izazvao je veliku pažnju na najvećem svetskom sajmu nekretnina MAPIK u Kanu. Ovo je jubilarni, 20-ti sajam na kome je učestvovalo 10.000 kompanija iz celog sveta, a Projekat TESLA GRAD je bio predstavljen na svečanom koktelu. Svetski sajam nekretnina se tradicionalno održava od 19. do 21. novembra 2014.

Organizator Sajma, inače rukovodilac „Reed Meedem“ za zemlje Centralne i Istočne Evrope, gospodin Fabricio Rosi, pohvalio je na svečanom koktelu BK Kompaniju istakavši da je ona jedina koja godinama unazad na ovom Sajmu osim svojih projekata promoviše i svoju zemlju Srbiju.

TESLA GRAD je multifunkcionalni kompleks površine 3 miliona kvadratnih metara koji će biti izgrađen i u Beogradu. Kompleks je projektovan po modelu „grad u gradu“ a imaće stambene blokove, trgovinske, poslovne centre kao i hotele. Sa ovim projektom nedavno su u Beogradu upoznati gradonačelnik i rukovodstvo vlade Srbije.

Projekat TESLA GRAD je dobio podršku rukovodstva grada Beograda i upravo se traži adekvatna lokacija za ovaj jedinstveni projekat. Projektom je predvidjen i univerzitet Tesla koji će omogućiti hiljadama studenata i kreativnim mladim stvaraocima da realizuju svoje ideje. Na taj način oni će, uz podršku Vlade Srbije, ostati u svojoj zemlji umesto da „izvozimo“ mladu pamet u svet.

BK Kompanija je u Kanu svojevremeno promovisala i projekat „Minsk Svet“ površine 300 hektara gde je u toku gradnja 3 miliona kvadratnih metara stambenog i poslovnog prostora. Srce ovog projekta će biti Međunarodni finansijski centar nalik onima koji se mogu videti u Dubajiu i Singapuru. BK Grupa je ovaj posao dobila na medjunarodnom konkursu u konkurenciji 17 najpoznatijih kompanija u svetu.

Informativna služba BK Kompanije

 

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime