‘Сви притисци ће се звати јуче!’ КАРИЋ ЗА ПИНК

0
1119

Вучић је доказао да може да се носи и са најтежим ситуацијама, и сада ће урадити најбоље за Србију!

У Србији се све мења на боље, власт председника Вучића покренула је све у земљи, рекао је за НОВО ЈУТРО ТВ ПИНК бизнисмен Богољуб Карић.

– Притисци са свих страна су изузетно велики на нашу земљу, али успешни владари и искусни владари успевају да превазиђу проблеме. Сви ови притисци ће се звати јуче. Сутра ће све бити другачије – рекао је Карић.

Како каже, Србија је лидер у региону данас, додаје да нас све више земаља поштује и цени.

– Имамо све више фабрика које се отварају у земљу, већ сада је запосленост много већа него што је била ранијих година. Стандард расте… Ако узмемо у обзир да живимо у држави која је била изопштена из света, а да је данас враћена у нормални ток и у добре односе са свим земљама у свету – рекао је Карић.

Истиче да је чак и комуникација са САД успешна, она, како каже, није лака, али је успешна.

– Вучић је озбиљан политичар и државник и он сагледава све стране, нон стоп је у контакту са свим странама света. За то време имају људи који се налазе око њега, а сигурно би му забили нож у леђа – рекао је Карић.

Он истиче да свако мора да се угледа на њега, почевши на нивоу општина широм земље.

– Они треба да схвате да су добри онолико колико буду добре слуге, као и да се цене онолико колико су способни да раде и ураде – рекао је Карић.

Када су притисци међународне заједнице и увођење санкција Русији, Карић је рекао да САД треба да схвати и да нам помогне да је Србија у ситуацији када треба да нас пусте и да нам помогну у развоју.

– Ми не треба да сечено грану на којој седимо. Уколико уведемо санкције Русији, стављамо кључ и катанац на улазак многих инвестиција – рекао је Карић.

Истиче да је ситуација веома сложена и тешка. Додаје да је Вучић доказао да може да се носи и са најтежим стварима, и како каже, очекује да ће и у овој ситуацији моћи да уради најбоље за нас.

– Молим све светске силе да нам помогну и да останемо неутрални, јер смо кренули пут развоја и никако не би било добро да то сада прекидамо – рекао је Карић.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име