СНАГА ЈЕ У НАМА! Да се убрза процес консолидације територијалних организација ПСС-БК

1
2884

Прошле суботе у Београду је одржан састанак председника општинских и градских одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК на коме је договорено да се убрза процес консолидације територијалних организација а планови радова прилагоде садашњем политичком тренутку у Србији.

Био је то не само бројчано снажан скуп, већ и по идејама и предлозима, састанак који ће свакако утицати да снага ПСС- БК дође до изражаја. Јер повратком Богољуба Карића после 11 година прогонства, вратио се оптимизам код страог чланства, али и у многим срединама је уочљив прилив нових, пре свега младих чланова.

Закључено је да се што брже формирају Клубови млади и Савет жена.

Са пролећем, наравно, буди се и жеља да у свим градовима, а поготово тамо где је у прошлости била замрла активност ПСС-БК, поново крене у офанзиву, да Србија буде економски снажнија, да млади нађу посао овде, уместо што стечено знање нуде страним земљама, али и да се ојачају општински и градски одбори новим кадровима.

ПСС- БК је ваљда једина странка у Европи, ако не и у свету, која је опстала и поред политичког изгнаства ллидера, који је 11 година провео ван Србије. Истина, реч је о Богољубу Карићу, човеку који је и раније са браћом имао развијен бизнис по свету, а највише у земљама некадашњег СССР, па је за 11 година изгнанства из Србије објективно направио чудо у свету. Подигао је своје грађевинске компаније до светског нивоа и после награда које је раније добијао у Кану и Бечу, прошле године је од релевантне америчке организације, која се бави рангирањем највећих и најуспешнијих светских бизнис компанија, сврстан на 23. место!

Повратком у Србију пре две године, Карић је одмах понудио и план Београду да се гради „Тесла град“, Дакле, оно што он назива „град у граду“, од око 2 милиона квадратних метара пословног и стамбеног простора, које би финансирала БК група, с тим да се квадрат у том граду продаје не преко 500 долара по квадратном метру!

Наравно, на скупу најодговорнијих људи ПСС-БК на терену било је реч и о потреби да свако у свом граду истражи могућност да се у седиштима округа граде мини „Тесла градови“. А то значи да се истраже потребе и са локалним властима нађе повољан терен који би био у складу са развојним програмима тих градова.

Преовладало је мишљење да општински и градски одбори морају да интензивније раде да створе месне одборе у свим месним заједницама и да се припреме за редовне изборе на свим нивоима у Покрету СНАГА СРБИЈЕ-БК.

 

1 КОМЕНТАР

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име