ПСС-БК подржава смањење цензуса / Карић: На изборе ће изаћи сви који желе добро Србији

0
2389

Народни посланик Драгомир Ј. Карић, заменик председника Покрет Снага Србије – БК , је рекао да ПСС – БК подржава предлог да се цензус за предстојеће изборе спусти са пет на три одсто.

Он је на јавном слушању Предлога закона о изменама Закона о избору народних посланика и Предлога закона о изменама и допунама Закона о локалним изборима, које су поднела 103 народна посланика посланичке групе СНС, истакао да је важно да се они усвоје како би избори били не само демократски и отворени, већ и да се, пре свега, имају у виду и жеље најмањих странака и група грађана.

– Покрет Снага Србије – БК у потпуности подржава овај предлог који стварно даје могућност свима да можемо равноправно да учествујемо на изборима. Мислим да СНС ради на своју штету а у прилог развоју демократских процеса и могућности да буквално све партије могу да рачунају на одређени број посланика. Дубоко верујем да ће на изборе изаћи сви они који имају и делић прогресивног програма који је добар за грађане Србије. Ја имам 13 унучића и желим да они виде перспективу и да знају да ми радимо за њихово добро – рекао је народни посланик Драгомир Ј. Карић.

Он је додао да очекује да ће „врло брзо доћи до склапања интересних коалиција, с обзиром на то да се највећа идеологија која данас постоји базира на развоју Србије у области привреде, економије и финансија“.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име