PSS-BK obeležio dvanestogodišnjicu rada u Novom Sadu (FOTO/VIDEO)

0
2074

Obeležavajući dvanest godina od osnivanja Pokreta SNAGA SRBIJE– BK u Novom Sadu , Dragomir J. Karić, zamenik predsednika, pozvao je danas članstvo da sa novim entuzijazmom i stvaralačkim idejama uđe ne u izborno nadmetanje na propustima i greškama prošlosti, već u bitku za Srbiju budućnosti. Srbiju koja će biti podizana na temeljima najsavremenijih tehnoloških dostignuća u svetu. Koalicija okupljena oko Srpske Napredne Stranke „ Srbija pobedjuje“, sigurno pobedjuje poručio je Karić u Novom Sadu i dodao da perspektivu zemlje vidi u poljoprivredi. Imali smo problem prezaduženosti Srbije, medjutim uz mukotrpan rad premijera Aleksandra Vučića i njegovog tima saradnika situacija se stabilizovala. Moramo raditi na okupljanju svih naših ljudskih resursa u kojoj će svaki čovek raditi ono što najbolje zna, pa makar da izvozi Bogoljubovu „zelenu salatu“, koju smo nažalost u skoroj prošlosti mi uvozili! Dakle, hoćemo Srbiju koja čvrsto stoji na sopstvenim temeljima i u kojoj ćemo uspeti da nezaposlenost svedemo na 1 odsto, kao što je to u ovom trenutku jedino uspela Belorusija. Karić se založio za nastavak dobrih odnosa sa Rusijom, Belorusijom,svim zemljama bivšeg Sovjetskog Saveza. Dragomir J. Karić pozvao je članstvo da na izbore izađe kao na proslavu praznika i glasa za listu Srpske Napredne Stranke – Srbija pobedjuje da bi Srbija i zaista mogla da pobedi ova krizna vremena!

Na tribini je prikazan film snimljen na gradilištima u Belorusiji gde Bogoljub Karić zida milione kvadratnih metara stambeno-poslovnih objekata. Ličnu poruku članovima i simpatizerima Pokreta poslao je i Bogoljub Karić koji je rekao da Srbija mora da radi i da gradi kako bi sopstvenim snagama mogla da prevaziđe sve teškoće jer Srbija je jaka ne koliko je velika već kolio je ekonomski sposobna. Naciju ćemo očuvati jedino ako se deca rađaju, poručio je predsednik Pokreta Bogoljub Karić.

Toplo je pozdravljen i gost na obeležavanju godišnjice PSS-BK i ambasador Belorusije Vladimir Nikolajevič Čušev koji je ukazao na sve razvijenije ekonomske odnose izmedju dve zemlje , ukazujući da će upravo početkom sledeće nedelje u Minsku biti održano drugo zasedanje Međuvladinih komisija sa namerom da se lista komapnija koje medjusobno sarađuju proširi i na nove obalasti. Čušev je pohvalio sve građevinske projekte koje porodica Karić izvodi u Belorusiji a koji su prikazani na promo filmu na početku same tribine.

Govoreći o proteklih 12 godina Pokreta SNAGA SRBIJE-BK potpredsednik stranke dr Tihomir Simić kaže da je Vojvodina kao biser Evrope u kojoj živi 28 nacija, sa 6 službenih jezika, znala da prepozna viziju Bogoljub Karića koji je ovde, kako je rekao Simić, i bio prepoznan kao čovek budućnosti. Tihomir Simić je izlaganje zaključio rečenicom da se višegodišnje odsustvo Bogoljuba Karića mnogo oseća u Srbiji i da je neophodno da se on što hitnije vrati.

IMG_8972

Kao gost tribune govorio je i član Izvršnog Odbora SNS-a Milan Stevanović koji je rekao da postoje slogani koji nadživi vreme a to je u istoriji srpskih političkih kampanja bio slogan predsedničke kampanje Bogojuba Karića “Srbija ima snage” .

Članove i simpatizere pozdravio je i Mirko Bajić, predsednik Bačkih bunjevaca koji takođe podržavaju listu Srpske Napredne Stranke.

Tribinu je organizovao Gradski odbor Pokreta SNAGA SRBIJE-BK iz Novog Sada a Branko Ivanjišević je zahvalio gostima iz čitave Vojvodine, ali i Beogarda i ostalih gradova Srbije koji su poslali svoje delegate.

IMG_6387

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime