ПСС-БК обележио дванестогодишњицу рада у Новом Саду (ФОТО/ВИДЕО)

0
2137

Обележавајући дванест година од оснивања Покрета СНАГА СРБИЈЕ– БК у Новом Саду , Драгомир Ј. Карић, заменик председника, позвао је данас чланство да са новим ентузијазмом и стваралачким идејама уђе не у изборно надметање на пропустима и грешкама прошлости, већ у битку за Србију будућности. Србију која ће бити подизана на темељима најсавременијих технолошких достигнућа у свету. Коалиција окупљена око Српске Напредне Странке „ Србија победјује“, сигурно победјује поручио је Карић у Новом Саду и додао да перспективу земље види у пољопривреди. Имали смо проблем презадужености Србије, медјутим уз мукотрпан рад премијера Александра Вучића и његовог тима сарадника ситуација се стабилизовала. Морамо радити на окупљању свих наших људских ресурса у којој ће сваки човек радити оно што најбоље зна, па макар да извози Богољубову „зелену салату“, коју смо нажалост у скорој прошлости ми увозили! Дакле, хоћемо Србију која чврсто стоји на сопственим темељима и у којој ћемо успети да незапосленост сведемо на 1 одсто, као што је то у овом тренутку једино успела Белорусија. Карић се заложио за наставак добрих односа са Русијом, Белорусијом,свим земљама бившег Совјетског Савеза. Драгомир Ј. Карић позвао је чланство да на изборе изађе као на прославу празника и гласа за листу Српске Напредне Странке – Србија победјује да би Србија и заиста могла да победи ова кризна времена!

На трибини је приказан филм снимљен на градилиштима у Белорусији где Богољуб Карић зида милионе квадратних метара стамбено-пословних објеката. Личну поруку члановима и симпатизерима Покрета послао је и Богољуб Карић који је рекао да Србија мора да ради и да гради како би сопственим снагама могла да превазиђе све тешкоће јер Србија је јака не колико је велика већ колио је економски способна. Нацију ћемо очувати једино ако се деца рађају, поручио је председник Покрета Богољуб Карић.

Топло је поздрављен и гост на обележавању годишњице ПСС-БК и амбасадор Белорусије Владимир Николајевич Чушев који је указао на све развијеније економске односе измедју две земље , указујући да ће управо почетком следеће недеље у Минску бити одржано друго заседање Међувладиних комисија са намером да се листа комапнија које медјусобно сарађују прошири и на нове обаласти. Чушев је похвалио све грађевинске пројекте које породица Карић изводи у Белорусији а који су приказани на промо филму на почетку саме трибине.

Говорећи о протеклих 12 година Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК потпредседник странке др Тихомир Симић каже да је Војводина као бисер Европе у којој живи 28 нација, са 6 службених језика, знала да препозна визију Богољуб Карића који је овде, како је рекао Симић, и био препознан као човек будућности. Тихомир Симић је излагање закључио реченицом да се вишегодишње одсуство Богољуба Карића много осећа у Србији и да је неопходно да се он што хитније врати.

IMG_8972

Као гост трибуне говорио је и члан Извршног Одбора СНС-а Милан Стевановић који је рекао да постоје слогани који наџиви време а то је у историји српских политичких кампања био слоган председничке кампање Богојуба Карића “Србија има снаге” .

Чланове и симпатизере поздравио је и Мирко Бајић, председник Бачких буњеваца који такође подржавају листу Српске Напредне Странке.

Трибину је организовао Градски одбор Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК из Новог Сада а Бранко Ивањишевић је захвалио гостима из читаве Војводине, али и Беогарда и осталих градова Србије који су послали своје делегате.

IMG_6387

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име