PSS-BK Grocka: Potrebna saradnja u regionu, prigradska naselja da sagledaju svoje prednosti (VIDEO)

0
2345

Zahvaljujući stabilnoj politici koju vodi predsednik Aleksandar Vučić Srbiji su otvorena nova tržišta i uvažena je u svetu, rekao je na tribini Pokreta SNAGA SRBIJE-BK u Grockoj zamenik predsednika tog Pokreta Dragomir J. Karić.

On je dodao da je pravilan kurs vlade da Srbija više ne može da ratuje, već treba da se okrene dogovorima i saradnji, naročito u regionu.

Govoreći o prigradskim naseljima, Karić je podvukao da je u narednom periodu potrebno da se privuku investicije u beogradska naselja poput Grocke, da se otvore mali pogoni za preradu voća, privuku IT kompanije, unapredi infrastruktura i telekomunikaciona mreža.

Grocka je, kako je kazao, blizu autoputa i na obali Dunava, to su njene prednosti koje bi trebalo iskoristiti i pospešiti preduzetništvo i ulaganja. Pa u svetu svi žele da žive što dalje od centra grada.

U regionu sa svima treba da sarađujemo, jer biznis ne poznaje granice , da omogućimo slobodan protok robe i ljudi a za interese srpskog naroda ne treba da brinemo – stabilna regionalna politika našeg predsednika Aleksandra Vučića omogućiće da se ti interesi zaštite, kazao je Dragomir J. Karić.

On je pozvao građane da stoga podrže listu „Aleksandar Vučić – zato što volimo Beograd“ na predstojećim beogradskim izborima.

Na tribini u prepunoj sali u Grockoj su govorili predsednik Opštinskog odbora PSS-BK Grocka Dejan Starčević, predstavnica omladine PSS-BK Grocka Bojana Nikolić, instruktor borilačkih veština Milisav Janković i   dr Zvonko Janićijević, preduzetnik iz Slovenije.

 

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime