Prim. dr Ljubinka Mitrović: SVE U CILJU BOLJE BUDUĆNOSTI ĆUPRIJE (VIDEO)

0
2536

Sumirajući aktivnosti iz prethodnog perioda, obzirom na povećanje članova i težnju ka jačanju stranke, sa isticanjem mandata privremenih organa u gradovima i opštinama gde je Pokret aktivan, stekli su se uslovi da se u skladu sa Statutom i pravilnicima o teritorijalnoj organizaciji konstituišu, svi opštinski odbori.

Nakon povratka Bogoljuba Karića Izvršni odbor Glavnog odbora krenuo je intezivno u jačanje Pokreta, vršeći reviziju starog članstva od 2004. godine.

„Ćuprija je bila uzor mnogima u prošlosti, ona je opstala i kada nam je lider bio skoro 12 godina u izgnanstvu organizovanjem mnogobrojnih akcija, nastavljamo tim putem i ponovo budimo najsnažniji među odborima“ istakao je Goran Savović, koordinator PSS-BK za Pomoravski okrug i Rasinski okrug.

Pedeset hiljada novoučlanjenih će biti uključeni u aktivnosti kako bi ostvarili ideje za koje se Pokret zalaže.

Pokret SNAGA SRBIJE-BK je u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom i želi da da svoj maksimalni doprinos vladajućoj stranci, kako bi se ojačala ekonomija i privreda Srbije.

Prisutnima se obratila Persa Minjović, predsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Pokreta rekavši da osnovna egzistencijalna pitanja treba rešavati uz doprinos lidera Bogoljuba, putem kompanija u njegovom vlasništvu ali i putem investitora koje će dovesti iz drugih zemalja u Srbiju.

Građevinarstvo je privredna grana koja za sa sobom povlači mnogo drugih delatnosti, tako da kroz okupljanje članova u Udruženje industrijalaca i preduzetnika, svi zainteresovani mogi da daju doprinos u relizaciji projekata.

Pokret SNAGA SRBIJE-BK želi da Srbija bude jedna velika fabrika pod nebom. Ćuprija nije pritisnuta fabričkim dimnjacima, ali je opkoljena ziratnom zemljom, a to je šansa da se razvijaju porodične farme. Dakle, politika je jednostavna – da ljudi imaju posao.

Na izbornoj skupštini u Ćupriji, za predsednika odbora izabrana je prim. Dr Ljubinka Mitrović koja će sa ostalim izabranim članovima odbora nastaviti sa radom, a sve u cilju bolje budućnosti Ćuprije.

Zato, birajmo najbolje među nama, spremne da se bore i izbore, da se u svakoj opštini stvori atmosfera u kojoj vladaju oni koji su najsposobniji, koji nisu potkupljivi i koji ne žive tako što zavlače ruku u tuđ džep, poruka je prisutnih članova sa ovog skupa.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime