Прим. др Љубинка Митровић: СВЕ У ЦИЉУ БОЉЕ БУДУЋНОСТИ ЋУПРИЈЕ (ВИДЕО)

0
2585

Сумирајући активности из претходног периода, обзиром на повећање чланова и тежњу ка јачању странке, са истицањем мандата привремених органа у градовима и општинама где је Покрет активан, стекли су се услови да се у складу са Статутом и правилницима о територијалној организацији конституишу, сви општински одбори.

Након повратка Богољуба Карића Извршни одбор Главног одбора кренуо је интезивно у јачање Покрета, вршећи ревизију старог чланства од 2004. године.

„Ћуприја је била узор многима у прошлости, она је опстала и када нам је лидер био скоро 12 година у изгнанству организовањем многобројних акција, настављамо тим путем и поново будимо најснажнији међу одборима“ истакао је Горан Савовић, координатор ПСС-БК за Поморавски округ и Расински округ.

Педесет хиљада новоучлањених ће бити укључени у активности како би остварили идеје за које се Покрет залаже.

Покрет СНАГА СРБИЈЕ-БК је у коалицији са Српском напредном странком и жели да да свој максимални допринос владајућој странци, како би се ојачала економија и привреда Србије.

Присутнима се обратила Перса Мињовић, председница Извршног одбора Главног одбора Покрета рекавши да основна егзистенцијална питања треба решавати уз допринос лидера Богољуба, путем компанија у његовом власништву али и путем инвеститора које ће довести из других земаља у Србију.

Грађевинарство је привредна грана која за са собом повлачи много других делатности, тако да кроз окупљање чланова у Удружење индустријалаца и предузетника, сви заинтересовани моги да дају допринос у релизацији пројеката.

Покрет СНАГА СРБИЈЕ-БК жели да Србија буде једна велика фабрика под небом. Ћуприја није притиснута фабричким димњацима, али је опкољена зиратном земљом, а то је шанса да се развијају породичне фарме. Дакле, политика је једноставна – да људи имају посао.

На изборној скупштини у Ћуприји, за председника одбора изабрана је прим. Др Љубинка Митровић која ће са осталим изабраним члановима одбора наставити са радом, а све у циљу боље будућности Ћуприје.

Зато, бирајмо најбоље међу нама, спремне да се боре и изборе, да се у свакој општини створи атмосфера у којој владају они који су најспособнији, који нису поткупљиви и који не живе тако што завлаче руку у туђ џеп, порука је присутних чланова са овог скупа.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име