Преминуо академик Проф. др Светомир Ивановић, неурохирург

0
4460

Човек хуманиста. Човек који није знао да штеди себе када би ушао у хирушку салу. Човек који је само на операционом столу, отварајући главу, најосетљивији човечији део, спасао животе преко 22.000 пацијената. Али, и човек који није успео да себе спасе. Напустио нас је наш драги, незменљиви и увек расположени пријатељ, друг и учитељ, спреман да потисне све друге обавезе и посвети се оном који страхује за сопствени живот.

Такав је био и остао до последњег часа наш драги и никад заборављени поф. др Света Ивановић. Врхунски неурохирург на београдској клиници. Члан академије науке Црне горе.Високи специјалиста који је оставио траг у САД, Русији, Немачкој, Канади, Норвешкој, Јапану и другим земљама. Али, који никад није заборављао да је Пећанац и тешко доживљавао све оно што се последњих деценија догађало у његовој родној Метохији.

Проф. др. Света Ивановић је од првог дана у Покрету СНАГА СРБИЈЕ -БК као потпредседник. Али, и више од тога. Увек спреман да заједно са другима учествује у борби за мирољубиву, достојанствену, економски опорављену и национално свесну Србију.

Опраштајући се од нашег драгог Свете, делимо бол и тугу са његовим најближим.

Покрет СНАГА СРБИЈЕ – БК

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име