PREDATA LISTA KOALICIJE Aleksandar Vučić – zato što volimo Beograd (video)

0
2349


Koalicioni partneri i predstavnici Gradskog odbora Pokreta SNAGA SRBIJE– Bogoljub Karić predali su listu kandidata za odbornike Beograda.

Ispred zgrade sedišta izborne komisije, veliki broj simpatizera okupio se u ponedeljak uveče da pozdravi i podrži koalicionu listu Aleksandar Vučić – zato što volimo Beograd.

„Naš cilj je da vođeni idejama Bogoljuba Karića, pre svega zadužimo naša pokoljenja, da služimo građanima Beograda. Kucamo na vrata Beograda i ona će nam se otvoriti. Ovo nije borba za vlast , ovi izbori su ključni za potomostvo i za mladost koju hoćemo da vratimo,“ izjavile su pristalice Bogoljuba Karića.

Vizija Bogoljuba Karića je da se u Beogradu još više gradi, da se otvaraju nova radna mesta, pre svega u proizvodnim pogonima, a svoje lično iskustvo i znanje će dati za dobrobit našeg grada. Čekaju nas velike investicije, novi projekti i ono što je najbitnije za jednu državu i jedan grad – povratak najvećih stručnjaka iz inostranstva, što je znak privredne snage i brige za budućnost ovog naroda.

Srbija ima snage!

 

 

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime