ПРЕДАТА ЛИСТА КОАЛИЦИЈЕ Александар Вучић – зато што волимо Београд (видео)

0
2333


Коалициони партнери и представници Градског одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ– Богољуб Карић предали су листу кандидата за одборнике Београда.

Испред зграде седишта изборне комисије, велики број симпатизера окупио се у понедељак увече да поздрави и подржи коалициону листу Александар Вучић – зато што волимо Београд.

„Наш циљ је да вођени идејама Богољуба Карића, пре свега задужимо наша покољења, да служимо грађанима Београда. Куцамо на врата Београда и она ће нам се отворити. Ово није борба за власт , ови избори су кључни за потомоство и за младост коју хоћемо да вратимо,“ изјавиле су присталице Богољуба Карића.

Визија Богољуба Карића је да се у Београду још више гради, да се отварају нова радна места, пре свега у производним погонима, а своје лично искуство и знање ће дати за добробит нашег града. Чекају нас велике инвестиције, нови пројекти и оно што је најбитније за једну државу и један град – повратак највећих стручњака из иностранства, што је знак привредне снаге и бриге за будућност овог народа.

Србија има снаге!

 

 

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име