Pred Ivaniševićem velika odgovornost! Biti član odbora PSS-BK u Novom Sadu je lična i kolektivna obaveza (VIDEO)

0
2363

U Novom Sadu je izabran novi gradski odbor Pokreta Snaga Srbije Bogoljub Karić Novi Sad, a za predsednika imenovan je Branko Ivanišević.

Ivanišević je zahvalio prisutnima na ukazanom poverenju i datoj šansi, istakavši da će se zalagati da se realizuje vizija Bogoljuba Karića, da Srbija radi, gradi i rađa. Predstaljajući se Ivanišević je između ostalog naveo da je diplomirani inženjer mašinskog menadžmenta, otac troje dece, da ima mnogo iskustva u vođenju firmi, kao i da se danas bavi programiranjem.

Novom rukovodstvu gradskog odbora PSS BK Novi Sad obratio se i zamenik predsednika Pokreta Dragomir J. Karić, rekavši da je pred Ivaniševićem velika odgovornost. U svom govoru akcenat je stavio na dva ključna faktora za razvoj Srbije, ekonomiju i porodicu.

Kada je reč o povećanju nataliteta, Karić je ponudio nekoliko rešenja.

Karić je rekao i da je na predsedniku Srbije ogroman pritisak zbog pitanja Kosova i Metohije, kao i da veruje da će se ova vlast s tim problemom izboriti.

Ivaniševiću je na novoj fukciji u ime svih kolega čestitao i potpredsednik PSS BK i član gradskog odbora PSS BK Novi Sad doktor Tihomir Simić. Prema njegovim rečima, biti član gradskog odbora i aktivan u političkom životu velika je lična i kolektivna obaveza.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime