Пред Иванишевићем велика одговорност! Бити члан одбора ПСС-БК у Новом Саду је лична и колективна обавеза (ВИДЕО)

0
2378

У Новом Саду је изабран нови градски одбор Покрета Снага Србије Богољуб Карић Нови Сад, а за председника именован је Бранко Иванишевић.

Иванишевић је захвалио присутнима на указаном поверењу и датој шанси, истакавши да ће се залагати да се реализује визија Богољуба Карића, да Србија ради, гради и рађа. Предстаљајући се Иванишевић је између осталог навео да је дипломирани инжењер машинског менаџмента, отац троје деце, да има много искуства у вођењу фирми, као и да се данас бави програмирањем.

Новом руководству градског одбора ПСС БК Нови Сад обратио се и заменик председника Покрета Драгомир Ј. Карић, рекавши да је пред Иванишевићем велика одговорност. У свом говору акценат је ставио на два кључна фактора за развој Србије, економију и породицу.

Када је реч о повећању наталитета, Карић је понудио неколико решења.

Карић је рекао и да је на председнику Србије огроман притисак због питања Косова и Метохије, као и да верује да ће се ова власт с тим проблемом изборити.

Иванишевићу је на новој фукцији у име свих колега честитао и потпредседник ПСС БК и члан градског одбора ПСС БК Нови Сад доктор Тихомир Симић. Према његовим речима, бити члан градског одбора и активан у политичком животу велика је лична и колективна обавеза.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име