Pokret SNAGA SRBIJE-BK proslavio 17. godina postojanja i krsnu slavu

0
939

Okolnosti uzrokovane pandemijom virusa Kovid 19 ni ove godine nisu dozvolile da se ovaj događaj održi kao prethodnih godina.

Pokret SNAGA SRBIJE-BK proslavio je 17. godišnjicu od osnivanja i krsnu slavu Začeće Svetog Jovana Preteče i Krstitelja.

Svečanosti je prisustvovalo rukovodstvo stranke, predvođeno članovima Izvršnog odbora a bogosluženje i sečenje slavskog kolača obavio je otac Mile Milijančević, sveštenik Vaznesenjske crkve u Beogradu.

Prisutni članovi  Izvršnog odbora Glavnog odbora Pokreta SNAGA SRBIJE-BK  uputili su u  govoru velike pozdrave članstvu, kao i onima koji slavu PSS – BK obeležavaju danas u  prostorijama sa članovima Pokreta u celoj Srbiji.

  • Ovo je veliki dan za sve nas u Pokretu SNAGA SRBIJE-BK. Čestitamo svim članovima na velikoj istrajnosti i njihovoj veri u postojanost Pokreta imajući u vidu sve ono što nas je snašlo tokom ovih 17 godina. Verujući u Boga, verujući u sve nas, dočekali smo da krenemo u nove pobede.. sa željom  da nam naš lider dugo živi i da svojim vizijama vodi nas i sve građane Srbije u bolji život.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime