ПАНЧЕВО ПОПРАВЉА ОЦЕНЕ

0
2596

После прилично дуге паузе у активности, Покрет СНАГАСРБИЈЕ- БК у Панчеву је реорганизовао свој Градски одбор и кренуио у офанзиву да постане друга странка у граду. Пре свега, истичу се оригинарлним идејама и начином рада. Уз то су, за кратко време доказали да просотрије нису само место за повремено окупљање општинског или градског одброа, већ да се сваког дана може да нађе садржај рада чланства, а не само форума.

Од када су се уселили у нови простор, Градски одбор ПСС- БК не дозвољава да се пропусти дан без неке активности. Данас је то неупоредиво најагилнији одбор Покрета СНАГА СРБИЈЕ -БК у Јужном Банату. На скупу одржанам пре три дана, искрено говорећи, уучинили су и договорили око наредних акција, колико неки одбори не могу себи да упишу у извештај о раду за целу годину. Ево само шта су урадили и планирали да ураде током овог месеца:

Сложили су се да сваки члан непрекидно у својој средини окупља нове чланове ПСС- БК:

Борис Матијевић, једна од најактивнијих чланова Градског одбора је на прексиноћном састанку донео 6 новоуписаних чланова и подржао договор да се на сваки састанак ГО донесе бар по 5 нових приступница. Зтаим, да свко у свом крају изврши ревизију старог чланства, поготово што је у току оснивање месних одбора у : Иванову, Б.Брестовацу, Војловици и Јабуци..ИИначе, Борис Матијевић, као председник Одбора за културу, наставља са књижевним вечерима. Заказани су: Треће књижевно вече за 14.02.у Панчеву са темом Љубав, четврто ће се 18.02. одржати у Старчеву, а пето 28.02. поново у Панчеву.

Корисна и веома запажена акција је Одбори за образовање, здравство и информатику. Он са помоћи ђацима основне школе током садашњег распуста у савладавању градива из историје, географије, природе И друштва, хемије, биологије, математике, физике и информатике. Часове бесплатно држе наши чланови који предају те предмете у панчвечаким школама. Ускоро ће организовати часове из енглеског језика и основа електротехнике. Већ су припремљене радионице на тему безбедности у саобраћају и малолетничкој деликвенцији.Предузети су кораци да се окупи циљна групе –омладинаца који ће присуствовати тима разговорима. Води се и акција организованог давања крви. .

Разговарано је и како да се побољша информисање чланства и симпатизера. Недавно је покренут је формиран профил на истрагаму у Панчеву, који је одлично посећен.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име