PANČEVCI SA REČI NA DELA !

0
3016

Pre tri dana  Gradski odbor PSS- BK u Pančevu je popunio svoje redove i  konstituisao 19 resornih odbora, a već danas je iz grada na Tamišu stiglo obaveštenje  predsednice sam dobio sledeće obaveštenje  predsednica GO PSS- BK Jelica Stojnov Milošević:

Odbor za kulturu i Odbor za sreću, koje vodi Boris Matijević je  rezervisao svaki četvrtak od 17 časova za svoje aktivnosti.

Naime, 27.12.18. od 17 čas. je književno veće, koje će okupiti stihopisce iz Južnog Banata, a u nedelju 30.12.18. od 17 čas. je novogodišnja predstava za decu.

Odbori za obrazovanje, zdravstvo i informatiku, koje vode Aleksandra Stojković, Gordana Tomić i Srđan Gajić, organizovali su se da od početka januara daju osnovcima (za početak) besplatne časove iz: matematike, fizike, biologije, hemije, geografije, istorije i informatike. Njihova će, najverovatnije biti subota po danu. Uskoro ide oglas u „Pančevcu“ za časove i očekujemo najviše prijava učenika 8-og razreda, koji se spremaju za malu maturu po kojoj se rangiraju za srednje škole.

U  toku je prijavljivanje ostalih odbora za termine.

Drago nam  je što su se okupili mladi ljudi puni ideja i voljni da rade i što smo im obezbeđivanjem prostora to i omogućili.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime