ПАНЧЕВЦИ СА РЕЧИ НА ДЕЛА !

0
3011

Пре три дана  Градски одбор ПСС- БК у Панчеву је попунио своје редове и  конституисао 19 ресорних одбора, а већ данас је из града на Тамишу стигло обавештење  председнице сам добио следеће обавештење  председница ГО ПСС- БК Јелица Стојнов Милошевић:

Одбор за културу и Одбор за срећу, које води Борис Матијевић је  резервисао сваки четвртак од 17 часова за своје активности.

Наиме, 27.12.18. од 17 час. је књижевно веће, које ће окупити стихописце из Јужног Баната, а у недељу 30.12.18. од 17 час. је новогодишња представа за децу.

Одбори за образовање, здравство и информатику, које воде Александра Стојковић, Гордана Томић и Срђан Гајић, организовали су се да од почетка јануара дају основцима (за почетак) бесплатне часове из: математике, физике, биологије, хемије, географије, историје и информатике. Њихова ће, највероватније бити субота по дану. Ускоро иде оглас у „Панчевцу“ за часове и очекујемо највише пријава ученика 8-ог разреда, који се спремају за малу матуру по којој се рангирају за средње школе.

У  току је пријављивање осталих одбора за термине.

Драго нам  је што су се окупили млади људи пуни идеја и вољни да раде и што смо им обезбеђивањем простора то и омогућили.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име