ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA U TITELU – GRADU MLADIH (VIDEO)

0
2743

U Titelu, gradu Južne Bačke na reci Tisi održana je izborna skupština Pokreta SNAGA SRBIJE Bogoljub Karić.

Skupštinu je organizovala ekipa mladih koji su svi učlanjeni u Pokret poslednjih meseci.

Njih stotinjak je uz nesebičnu pomoć tamošnje Srpske napredne stranke izabralo u utorak predsednika, opštinski i nadzorni odbor.

Skupu su prisustvovali predsednik opštine Titel, mr Dragan Božić, predsednica Skupštine Vesna Knežević, sekretar skupštine Olgica Tot-Grilet, član veća Stevan Marjanov, odbornici Dejan Gajić, Snežana Petrov, Mirjana Jovanović i Andreja Lajko, predsednik Opštinske organizacije PSS BK Žabalj, Savo Papić, predsednik Gradske organizacije PSS-BK Novog Sada Branko Ivanišević sa saradnicima, predsednik SPS Gojko Kostić, predsednik Vojvođanskih mađara Magda Latinkić, predsednik Pokreta socijalista Vladimir Soro.

Ispred Pokreta SNAGA SRBIJE je bila predsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Persa Minjović, članovi Izvršnog odbora Marko Biljić i dr Zlata Lončar Ćetković, i član Predsedništva Mirko Stamenković.

Skup je pozdravio u ime gostiju predsednik Opštinske organizacije Srpske napredne stranke i predsednik opštine Dragan Božić. U svom obraćanju je posebno naglasio da je u ovom trenutku Srbiji potrebna politička opcija sa ekonomskim programom koji ima Pokret sa liderom Bogoljubom Karićem, da je Srpska napredna stranka u koaliciji sa Pokretom snaga Srbije na svim nivoima i da je ostvarena dobra saradnja u predhodnom periodu. Podržao je ekipu mladih koja je obnovila rad Pokreta SNAGA SRBIJE BK u Titelu i konstatovao da im treba dati podršku.

Posle sprovedene procedure i glasanja jednoglasno je izabran Dejan Duma, ekonomski tehničar za predsednika, a u Opštinski odbor su izabrani: Marko Vidaković, Aleksandar Ilić, Slobodan Ognjenov, Biljana Pilić, Vesna Dimitrovska i Momir Mirjanić. U Nadzorni odbor su izabrani: Mihailo Hucki, Bane Bubalj i Slavica Manojlović.

Posle završetka izbora, Skupštini se obratila predsednica Persa Minjović. Ona je čestitala novoizabranoj mladoj ekipi i poručila da realizuje program Pokreta koji predviđa ekonomski razvoj i zapošljavanje kako u Srbiji tako i u svakom gradu i Titelu. Govorila je o viziji i programu predsednika Pokreta Bogoljuba Karića, o saradnji Pokreta sa Srpskom naprednom strankom na čijem je čelu reformator Aleksandar Vučić koga Naš Pokret podržava u jačanju pozicije Srbije u svetu i ekonomskom napretku zemlje.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime