Мушкарцима цвеће за Дан жена

0
2580

Даривање цвећа за Дан жена је традиција у свету, али ретко се дешава да и припаднице лепшег пола на свој празник букете поклањају мушкарцима – у знак родне равноправности.

А управо се то десило у БК групи, која се може похвалити не само да је трећу годину заредом током трајања Светског економског форума у Давосу сврстана међу 100 најбољих компанија на планети, већ и тиме да се на многим руководећим местима, па и неким од најодговорнијих, налазе управо жене.

Драгомир Ј. Карић, један од оснивача БК групе и пионир породичног бизниса у југоисточној Европи са браћом Богољубом, Сретеном и Зораном и сестром Оливером, изразио је огромну захвалност женама за све што су учиниле и што чине за развој групације.

– Ово је још један диван дан у нашој компанији, дан када свим дамама запосленим у БК групи, коју с огромним успехом предводи Богољуб Карић, можемо да поносно кажемо велико хвала за сав труд који су уложиле да постанемо један од лидера у бизнису у светским размерама. Увек смо истицали да је породица стуб сваког здравог друштва, а да је жена стуб сваке породице. Зато смо у компанији посебно водили рачуна да свим припадницама лепшег пола, а оне су својим залагањем доказале да су раме уз раме са мушкарцима у свим професионалним изазовима – истакао је Карић, који је и сам поклонио дамама цвеће.

Он је додао да Србија иде крупним корацима у правцу смањења било какве полне дискриминације, и да га веома радује да се жене све више укључују у све сегменте развоја државе од економије и привреде, преко културе и образовања, до политичких институција.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име