Млади Суботице одлучују о својој будућности (ВИДЕО)

0
2476

Mлади Суботице Покрета СНАГА СРБИЈЕ – БК и представници Новог Бечеја, Оџака, Куле, Малог Иђоша, Бачке Тополе, Фекетића и Ловћенца јуче су пуној дворани показали да су препознали визију и идеју лидера ПСС-БК, да желе да узме ствар у своје руке, као и да заједно желе да учествују у економској револуцији Србије.

Заправо, била је то изборна скупштина Клуба младих, а гости из околних места су формирали Инцијативни одбор за изборну скупштину Клуба младих Војводине. Било је присутно преко 100 младих и бројни гости, међу којима заменик председника ПСС- БК Драгомир Ј. Карић, Мирко Стаменковић, Милош Вучинић и Смиљана Степић, а од гостију академик Коста Пушара, проф. др Милорад Бејатовић и академик благоје Рогач, који су поздравили младе.

Скуп је једногласни изабрао руководство. Председник Клуба младих ПОКРЕТА СНАГА СРБИЈЕ- БК Суботица је Александар Милетић- струковни инжењер електротехнике и рачунанарства. За потпредседника је изабран Дејвид Сарић, а за секретара Петар Јарамазовић.

Предсеник младих се захвалио речима: “ Хвала Вам на избору. Ја сам само први међу једнакима. Једино заједничким снагама можемо остварити наш циљ- ДА СРБИЈА ГРАДИ, РАДИ И РАЂА”-

Скупу се обратила и председница ГрО ПСС-БК Суботица, Сања Којић, која је још једном, организовањем ове скупштине, доказала да је права жена на правом месту.

Смиљана Степић, координатор за ревизију и учлањење и координатор за омладину, честитала је свима на избору и пожелела добродошлицу у велики породицу Покрета СНАГА СРБИЈЕ- БК.

Заменик председника ПСС-БК, Драгомир Ј. Карић, није крио одушевљење јер, како је нагласио, омладина се буди и препознаје праве вредности: “Нама требају енергични људи, попут вас, омладина је темељ нашег Покрета, и ми смо ту за вас, и постојимо због вас, и нећемо дозволити да нам млади људи више одлазе у иностранство. Омогући ћемо свима да раде у Србији, да живе у Србији, и да стварају породице у Србији. Морамо показати свима да СРБИЈА ИМА СНАГЕ!”

Након првог дела, и избора омладинске организације у Суботици, изабран је и привремени орган омладинске организације ПСС- БК за Војводину, коју чине представиници из Оџака, Куле, Новог Бечеја, Бачке Тополе и Малог Иђоша.

Пре изборне скупштине, Драгомир Ј. Карић је са својим сарадницима обишао два домаћинства – породицу Стипић и породицу Вајханд.

Драгомир Ј. Карић је истакао да ће, свакако, као народни посланик, учинити све што је у његовој моћи, и преко надлежних министарстава покушати да реши проблеме са којима се сусрећу, а који су махом везани да субвенције и добијање државног земљишта на коришћење на дужи временски период.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име