MILANKA KARIĆ: NEMA JEMSTVA, BOGOLjUB JE NEVIN

0
2578

Gospođo Karić, imamo informaciju da je Vaš suprug Bogoljub navodno spmeran da ponudi 25 milona evra za jemstvo? Možemo li da dobijemo Vaš komentar? (Biljana Bojić, novinar Kurir-a)

– Poštovana gospođo Bojić i uvažena redakcijo Kurira. Na osnovu Rezolucije Evropskog parlamenta usvojene su izmene i dopune Krivičnog zakonika Srbije , koji je stupio na snagu 15.04. ove godine. Po tom Zakonu, Bogoljub Karić nema nikakvu odgovornost u montiranom sudskom procesu, koji se već 8 godina vodi protiv njega, njegove porodice i menadžmenta. Po evropskim zakonima, koji su implementirani i u Krivični zakonik Srbije, ne može biti odgovoran vlasnik i direktor npr. italijanskog Fiata ili nemačkog Mercedesa, za poslove koje obavljaju direktori ili odgovorna lica tih firmi u Srbiji. Nećemo valjda hapsiti vlasnike i direktore Fiata i Mercedesa, u Italiji i Nemačkoj, za poslovanje i odgovornost njihovih direktora u Srbiji !?

Priča o prekvalifikaciji Bogoljubovog predmeta, koju ovih dana čitamo u novinama, nije moguća! To bi značilo nastavak silovanja pravde i protivzakonitog rada pravosudnih organa Srbije. Priča o jemstvu od 25 miliona dolara je izmišljena. Tolika jemstva mogu da ponude samo oni koji su odgovorni za Srbiju u stečaju, za milion nezaposlenih, koji su ispumpali desetine milijardi evra narodnih para, kroz protivzakonite privatizacije, a na onolike fabrike stavili Bogoljubove lance i katance!

Bogoljub je danas , kao i uvek prezauzet , jer vodi ogromne projekte koje je nasledio od Dragomira u zemljama bivšeg Sovjetskog Saveza, Libije i Iraka, a koji se mere milijardama dolara.

Bogoljub Karić nije ništa privatizovao u Srbiji, već je sa svojom porodicom, četiri decenije stvarao i gradio u Srbiji i van nje. Sve te kompanije su protivzakonito i nasilno gurnute u stečaj, kao sto je slučaj sa imovinom gospodina Rodića, osnivaca prvih slobodnih novina u bivšoj Jugoslaviji.

S poštovanjem, Milanka Karić, narodni poslanik

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime