Карић: Сарадња са Уједињеним Арапским Емиратима је важна за развој Србије

0
2505

Амбасадор Уједињених Арапских Емирата Мубарак Саид Буршаид Ал Дахери са својим сарадницима организовао је у београдском хотелу Хајат пријем поводом Дана државности УАЕ.


Амбасадор је на свечаности којој су међу бројним званицама присуствовали Никола Селаковић, саветник председника Србије Александра Вучића, Зоран Ђорђевић, министар рада, Бранислав Недимовић, министар пољопривреде, и народни посланик Драгомир Ј. Карић, члан Парламентарне групе пријатељства са УАЕ у Народној скупштини Србије, говорио о интензивном развоју своје државе и перспективама које је очекују као и изузетно блиским односима са Србијом.

Народни посланик Драгомир Ј. Карић рекао је да су Уједињени Арапски Емирати важан партнер за Србију и њен развој и подсетио на значај састанака и разговора које председник Александар Вучић води са званичницима једне од најбогатијих и најпросперитетнијих земаља. Карић је нагласио и да БК група, чији је он један од оснивача, успешно послује са УАЕ и да Богољуб Карић својим идејама и грађевинским подухватима умногоме доприноси продубљивању привредне и економске сарадње између двеју пријатељских држава.

rpt

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име