Име ПСС-БК грађани Београда сада изговарају с поносом (ВИДЕО)

0
2041

Градски одбор Покрета СНАГА СРБИЈЕ – БК Београд одржао је данас састанак поводом предстојећих избора за председника Републике Србије са председницима градских општина. Састанком је председавао председник Градског одбора Београд Велибор Стевић који је представио програм странке.

Говорећи о све већој популарности странке, Перса Мињовић, председница Извршног одбора Главног одбора истакла је да се број чланова Покрета СНАГА СРБИЈЕ – БК повећава из дана у дан и да је то јасан показатељ да Србија препознаје и подржава политику странке, а доказ је и све већи број младих који приступају.

„На иницијативу Богољуба Ј. Карића, одлучили смо да станемо уз кандидата Српске напредне странке, уз нашег председника Владе Александра Вучића. Ово је наше време да се покажемо на предстојећим изборима. Име Покрета СНАГА СРБИЈЕ – БК грађани Србије сада изговарају с поносом, јасно и гласно како и треба да буде. ПСС БК је покрет економског развоја и просперитета Србије“, рекао је Драгомир Ј. Карић, заменик председника, који је поздравио пристуне у име председника Богољуба Карића.

„Богољуб ће остати с нама у Србији до завршетка избора. Вама хвала на упорности, сарадњи и поверењу које сте нам указали свих ових година. Знам да су неки од вас претрпели личне, породичне и компанијске штете, управо због тога што је Богољуб био прогнан, баш као и ми, али ово је сада наше време и важно је да знате да имамо сву подршку председника СНС-а Александра Вучића и свих њихових органа“, истакао је Драгомир Ј. Карић.

Он је рекао да свакодневно у седиште странке, али и у одборе широм Србије, долази велики број људи желећи да се учлани у странку, а након повратка Богољуба Карића у Србију број чланова је повећан за 20.000. Састанку је присуствовала и чланица извршног одбора др Злата Лончар Ћетковић.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име