Formiranje mesnih odbora Pokreta u opštini Vrbas

0
2333

U petak prošle nedelje u opštini Vrbas je održan sastanak članova Pokreta SNAGA SRBIJE-BK  u najvećem seoskom naselju opštine Vrbas: Savino selo (ime je dobijeno po narodnom heroju Savi Kovačeviću). Osim članova tog naselja prisustvovali su i naši članovi Pokreta  iz Mesne zajednice Zmajevo i Vrbasa.

Sastanak je organizovao i sazvao predsednik Privremenog organa Pokreta u opštini Vrbas Miodrag Babić, inače veoma angažovan na učlanjivanju i jačanju stranke u toj opštini.

U svečanom ambijentu i po predviđenoj proceduri izabran je Mesni odbor Savinog sela na čelu sa Činčurak Milenkom. Narednih dana će se formirati mesni odbori i u drugim mesnim zajednicama.

Na sednici je bilo govora o velikim problemima u selu i opštini, velikoj nezaposlenosti i odlasku mladih, pustošenje naselja, nedostatak infrastrukture, nebriga o poljopivrednicima, siromaštvo i nezadovoljstvo građana.

Sastanku je prisustvovala potpredsednica Skupštine opštine, Jelena Vujtović, koja je dala punu podršku zahtevima prisutnih i obećala pomoć.

Sastanku su takođe prisustvovali Marko Biljić i dr Zlata Lončar Ćetković koji su informisali prisutne o programu Pokreta, o delovanju predsednika Pokreta i njegovim planovima, kao i aktivnostima organa Pokreta.

 

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime