Формирање месних одбора Покрета у општини Врбас

0
2352

У петак прошле недеље у општини Врбас је одржан састанак чланова Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК  у највећем сеоском насељу општине Врбас: Савино село (име је добијено по народном хероју Сави Ковачевићу). Осим чланова тог насеља присуствовали су и наши чланови Покрета  из Месне заједнице Змајево и Врбаса.

Састанак је организовао и сазвао председник Привременог органа Покрета у општини Врбас Миодраг Бабић, иначе веома ангажован на учлањивању и јачању странке у тој општини.

У свечаном амбијенту и по предвиђеној процедури изабран је Месни одбор Савиног села на челу са Чинчурак Миленком. Наредних дана ће се формирати месни одбори и у другим месним заједницама.

На седници је било говора о великим проблемима у селу и општини, великој незапослености и одласку младих, пустошење насеља, недостатак инфраструктуре, небрига о пољопивредницима, сиромаштво и незадовољство грађана.

Састанку је присуствовала потпредседница Скупштине општине, Јелена Вујтовић, која је дала пуну подршку захтевима присутних и обећала помоћ.

Састанку су такође присуствовали Марко Биљић и др Злата Лончар Ћетковић који су информисали присутне о програму Покрета, о деловању председника Покрета и његовим плановима, као и активностима органа Покрета.

 

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име