Драгомир Карић: Србија креће сигурним путем економског опоравка и развоја (фото/видео)

0
2136

У просторијама Градског одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК у Крагујевцу прослављена је слава Покрета Зачеће Светог Јована Претече и Крститеља.

Обележавању славе Градског одбора Покрета Снага Сбије присуствовао је велики број званица, чланова и симтпатизера, као и представника владајућих и опозиционих странака у граду.

Народни посланик и заменик председника Покрета Драгомир Ј. Карић присуствовао је прослави и том приликом поручуо да се Србија креће сигурним путем економског опоравка и развоја.

– Србија треба да ради, да се угледа на свог председника државе Томислава Николића, председника Владе Александра Вучића да се реализују пројекти који су зацртани. Инвеститори који су дошли у Србију морају да се испоштују, закључио је Карић.

Домаћин славе председник Градског одбора ПСС-БК Ранко Јанић поручио је ће Покрет настојати да као део власти оправда поверење које су им грађани указали, јер им је просперитет Србије приоритан задатак. Подржавамо све напоре Скупштине града и градоначелника да се ситуација у Крагујевцу, посебно у јавном сектору, стабилизује и унапреди, закључио је Јанић.

IMG_0014

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име