Dragomir Karić: Srbija kreće sigurnim putem ekonomskog oporavka i razvoja (foto/video)

0
1901

U prostorijama Gradskog odbora Pokreta SNAGA SRBIJE-BK u Kragujevcu proslavljena je slava Pokreta Začeće Svetog Jovana Preteče i Krstitelja.

Obeležavanju slave Gradskog odbora Pokreta Snaga Sbije prisustvovao je veliki broj zvanica, članova i simtpatizera, kao i predstavnika vladajućih i opozicionih stranaka u gradu.

Narodni poslanik i zamenik predsednika Pokreta Dragomir J. Karić prisustvovao je proslavi i tom prilikom poručuo da se Srbija kreće sigurnim putem ekonomskog oporavka i razvoja.

– Srbija treba da radi, da se ugleda na svog predsednika države Tomislava Nikolića, predsednika Vlade Aleksandra Vučića da se realizuju projekti koji su zacrtani. Investitori koji su došli u Srbiju moraju da se ispoštuju, zaključio je Karić.

Domaćin slave predsednik Gradskog odbora PSS-BK Ranko Janić poručio je će Pokret nastojati da kao deo vlasti opravda poverenje koje su im građani ukazali, jer im je prosperitet Srbije prioritan zadatak. Podržavamo sve napore Skupštine grada i gradonačelnika da se situacija u Kragujevcu, posebno u javnom sektoru, stabilizuje i unapredi, zaključio je Janić.

IMG_0014

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime