Dan nezavisnosti Republike Kazahstan u organizaciji Počasnog konzulata (VIDEO/FOTO)

0
2265


U svečanom ambijentu Vile Jelena proslavljen je Dan nezavisnosti Republike Kazahstan u organizaciji Počasnog konzulata Kazahstana u Beogradu.

Malo je poznato da u ovoj velikoj i moćnoj državi imamo jakog saveznika i prijatelja koji nas je podržao u ključnim trenucima.

Naši prijatelji nisu priznali „državu Kosovo“ i glasali su protiv njegovog prijema u Unesko, a još manje je poznato da porodica Karić skoro četiri decenije svojim zalaganjem i konekcijama radi na jačanju diplomatije i prijateljskih veza između Srbije i ostalih zemalja kako bi se poboljšao nas pozitivni imidž i došlo do saradnje.

MIFO3956
Prisutnima koji su se odazvali u velikom broju najpre se obratila Milanka Karić, počasni konzul Republike Kazahstan u Republici Srbiji.

Zatim je prikazan kratak film o Njegovoj ekselenciji Nursultanu Abiševiću Nazarbajevu, predsedniku Republike Kazahstan koji je specijalno snimljen povodom dodele Nagrade „Braća Karić“ čiji je on dobitnik za jačanje demokratije, mira, saradnje i prijateljstva među narodima.
ZDF_6645
Prikazan je film o Njegovoj ekselenciji Nursultanu Abiševiću Nazarbajevu, predsedniku Republike Kazahstan, nakon čega se Njegova ekselencija Nurbah Rustemov, ambasador Republike Kazahstan u Republici Mađarskoj takođe obratio prisutnima svojim govorom.

Manifestacija je propraćena sem uz govore i najlepše želje, tradicionalnim plesom članova Nacionalne akademije umetnosti iz Kazahstana.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime