Дан независности Републике Казахстан у организацији Почасног конзулата (ВИДЕО/ФОТО)

0
2429


У свечаном амбијенту Виле Јелена прослављен је Дан независности Републике Казахстан у организацији Почасног конзулата Казахстана у Београду.

Мало је познато да у овој великој и моћној држави имамо јаког савезника и пријатеља који нас је подржао у кључним тренуцима.

Наши пријатељи нису признали „државу Косово“ и гласали су против његовог пријема у Унеско, а још мање је познато да породица Карић скоро четири деценије својим залагањем и конекцијама ради на јачању дипломатије и пријатељских веза између Србије и осталих земаља како би се побољшао нас позитивни имиџ и дошло до сарадње.

MIFO3956
Присутнима који су се одазвали у великом броју најпре се обратила Миланка Карић, почасни конзул Републике Казахстан у Републици Србији.

Затим је приказан кратак филм о Његовој екселенцији Нурсултану Абишевићу Назарбајеву, председнику Републике Казахстан који је специјално снимљен поводом доделе Награде „Браћа Карић“ чији је он добитник за јачање демократије, мира, сарадње и пријатељства међу народима.
ZDF_6645
Приказан је филм о Његовој екселенцији Нурсултану Абишевићу Назарбајеву, председнику Републике Казахстан, након чега се Његова екселенција Нурбах Рустемов, амбасадор Републике Казахстан у Републици Мађарској такође обратио присутнима својим говором.

Манифестација је пропраћена сем уз говоре и најлепше жеље, традиционалним плесом чланова Националне академије уметности из Казахстана.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име