Честитка Богољуба Карића упућена Жељку Митровићу РТВ ПИНК

0
2335

РАДИО ТЕЛЕВИЗИЈА ПИНК
Господин Жељко МИТРОВИЋ

Поштовани Жељко,

Поводом две деценије успешног рада телевизије “ПИНК”, упућујем Ти најискреније честитке на креативности, упорности и истрајности у најтежим политичким, економским и осталим околностима у Србији и бившој Југославији. Честитам ти на успеху у стварању медијске империје којом се данас сви поносимо.

Медијски гигант, који си створио својим упорним радом, још једном показује да је Србија богата паметним, упорним, креативним и талентованим људима. Уложио си огромне напоре да створиш добар тим у сваком смислу, због чега данас можемо бити поносни на оно што представља телевизија “ПИНК” не само у Србији већ и у свету.

Да си рођен у Америци или Британији, сигурно би Твоја креативност превазишла границе телевизија као што су “CNN” или “SKY”, које примају огромну финансијску помоћ од својих држава.
Са друге стране, ти си стварао у земљи у којој није било разумевања и подршке, већ је, нажалост, увек постојала већина оних који су били против Твоје визије. Највећи број особа, које је требало да дају подршку у име државних органа, чинили су све да телевизија “ПИНК” нестане. Због тога Твоје стваралаштво има далеко већу цену и не може се упоредити са стваралаштвима Теда Тарнера, ни Руперта Мардока.

Ја сам као Србин поносан што, поред свих покушаја да се Твој креативни рад омаловажи, поништи, понизи, заустави и уништи то – НИЈЕ УСПЕЛО. Твоја креативна визија и упорност победили су све скептике и довели до тога да данас, након две деценије, сви можемо бити поносни на Твоје стваралаштво.
Теби и Твојој породици, као и свим запосленима телевизије “ПИНК” – НА МНОГАЈА ЉЕТА !

Богољуб J. КАРИЋ са породицом

CESTITKA RTV PINK-page-001

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име