Богољуб Карић: Жене су СНАГА СРБИЈЕ!

0
2442

Хоћу Србију пуну запослених мајки и пуну деце, јер Срби свој опстанак дугују жени и она је СНАГА Србије, поручио је Клубу жена, чланицама Покрета СНАГА СРБИЈЕ – БК Богољуб Карић.

“Знам колико сте драгоцене. Ми у Покрету СНАГА СРБИЈЕ волимо вашу снагу и ценимо вашу мудрост. Поребна нам је ваша снага, јер без вас Србија не може ни да ради, ни да гради , нити да рађа”, поручио је председник Покрета /ПСС-БК/ Богољуб Карић припадницама нежнијег пола које су одржале састанак Иницијативног одбора Клуба жена ПСС-БК у Београду.

“Не може бити случајно да су толике важне речи којима именујемо саме основе живота и постојања, као и наше темељне вредности – готово по правилу – женскога рода. Реч Земља је женског рода. Реч Храна је женскога рода. Породица је женскога рода.Наша мајка Србија је женског рода, и наша сестра Русија је женског рода. Љубав, Срећа, Слога, Будућност – речи су женскога рода. Домовина, Слобода, Правда, Једнакост, Демократија, Солидарност – именице су женског рода”, поручио је Богољуб Карић чланицама ПСС-БК.

Иначе, састанак је био припрема за Изборну скупштину на којој ће се дефинисати број делегата, предлог за Савет жена и за председницу Клуба жена Градског одбора ПСС-БК за Град Београд.

У складу са Статутом ПСС-БК већ делују организације жена у Суботици и Крушевцу.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име