Богољуб Карић: Србија треба да купи све што српски домаћин на Космету произведе (ВИДЕО)

0
2406


Историјски потез председника државе.

„Нема никога ко није поздравио потез председника Србије Александра Вучића да посети Косово и Метохију. Одлазак на КиМ је историјски догађај“, оценио је јутрос гостујући на телевизији Хепи Богољуб Карић, председник Покрета СНАГА СРБИЈЕ – БК.

„Суочити се са најтежим стварима и разговарати са људима читав дан, по онаквом времену, уз величанствен дочек… Он није ниједног тренутка размишљао да оде тамо. Наш председник би отишао и пешке да разговара са људима. Имамо срећу да после неколико деценија добијемо харизматичног председника који Србију диже са колена. Људи могу да га воле или не, уважавају или не, али ово су чињенице“, нагласио је Карић гостујући у јутарњем програму код Миломира Марића.

Говорећи о конкретним начинима да се помогне људима на КиМ, Карић је рекао да би било добро да држава откупљује оно што наши људи произведу.

„Људи који доле живе би били задовољнији. Потребно је да се нашим људима обезбеди економски стандард… Морамо да повежемо сваку кућу, сваког човека… Оливер Ивановић је херој, кад је најтеже било, он је стао да заштити Север и да људи остану у Митровици. Имао је историјску улогу и нису без разлога интересне групе одабрале баш њега, како би покренуле сеобу Срба“, оценио је Карић и додао:

„Оливера Ивановића су поштовали и Срби и Албанци, он је био мост и није случајно изабран. Циљ његовог убиства је дестабилизовати Србе на КиМ и Србију, јер је Вучић направио 10 корака испред свих у региону и показао како се води држава и у политичком и економском смислу… Зато мора да се организује да све што произведе српски домаћин на Косову, да Србија купи, јер наш циљ је економски, да наше људе учинимо богатијима. Економија руши све границе“, закључио је Богољуб Карић.

Карић додаје да раније није било интересовања српске Владе да искрено подржи програме на Космету и сада први пут имамо председника и Владу који желе оперативно да дејствују и да се на овоме стати неће.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име