Богољуб Карић: Председник Вучић и ја се залажемо да Србија ради, гради и рађа

0
2520

Само дан после мог интервјуа у „Блицу“, поједини душебрижници кренули су у кампању да моје ставове искриве до те мере да их претварају у сукоб са председником државе и доведу у питање моју подршку, као и Покрета Снага Србије.

У Србији је дошло ново време када се државна политика и целокупна економија не води у два стана и три кафане, већ по закону и тендерима, што је и заслуга бившег премијера, а садашњег председника Вучића. Кабинети владе не служе више за крчмљење Србије, као за време бивше власти.

Никада ништа нисам приватизовао, па не желим и нећу ни да купујем ништа ван тендера. О томе сам јавно рекао у интервјуу „Блицу“ и другим медијима.

Председника Александра Вучића подржао сам и као премијера, а и сада као председника зато што је он харизматична личност, са изузетном енергијом коју до сада ниједан његов претходник није поседовао. Он ради на стварању модерне Србије, покренуо је политичке и економске реформе у свим областима друственог живота, а посебно дијалог око Косова и Метохије, што је до сада сваки владар избегавао.

Срцем и душом сам А. Вучића подржавао у кампањи, направио је нешто што нико није од кад постоји Србија. Помирио нас је са Истоком и Западом. Председник Вучић је својом мирољубивом политиком постао политички лидер у региону и фактор стабилности, покренуо економске реформе у Србији. Први пут, буџет Србије је у плусу, за разлику од ранијих година, када су његови претходници користили Владу, своје функције и кабинете да крчме Србију, јер су на њу гледали као на свој џеп.

Наш председник одлично зна све шта ја мислим о његовим реформама, као и дијалогу о КиМ и бранити председника Вучића од мене је потпуна бесмислица.

Ми смо борци на истом пољу да Србија ради, гради и рађа, и постане држава срећних и богатих грађана.

Богољуб Ј. Карић
председник Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име