Bogoljub Karić: Pobeda SNS-a neosporna i ubedljiva

0
2341

Narod je rekao svoje na način koji je jasan svakome. Ogromnom razlikom i pednošću koalicija okupljena oko SNS-a, pod vodjstvom Aleksandra Vučića, ubedljivo i brilijantno je odnela pobedu na izborima u Beogradu, Aranđelovcu, Boru i Sevojnu.

Time je pobednik stavio do znanja da čvrsto stoji iza ideje da je Srbiji neophodna ekonomska revolucija. A to znači da je pred nama vreme podizanja standarda, većeg zapošljavanja, ulaganja u nove tehnologije i, zasto ne reći narod je strankama koje su do nedavno vodile Srbiju ka ponoru, koje su stavljale lance i katance na ono što je Srbiju činilo zemljom budućnosti, zapravo tim istim lancima I katancima opasali te nekadašnje moćne stranke i poslali ih u prošlost.

Kao koalicioni partner SNS-a Pokret SNAGA SRBIJE-BK je uveren da je finansijska konsolidacija Srbije omogućila rast standarda, otvorila puteve i mogućnost mladoj generaciji da svoj talenat u praćenju najnovijih naučnih dostignuća ostvaruju ovde, a ne u svetu.

Jučerašnja pobeda je garancija da će ova vlast, koju su gradjani nagradili svojim poverenjem, otvoriti perspektivu, pogotovo mladima i da će Srbija ući u eru jačanja svoje pozicije kao faktor mira na Balkanu.

U trenutku zadovoljstva pobedom koja je nesporna i veoma ubedljiva, ne treba zaboraviti da su građani u Beogradu i Srbiji definitivno stavili do znanja nekad moćnim dvema partijama da je došao definitivni kraj manipulaciji sa neispunjenim obećanjima.

Pokret SNAGA SRBIJE-BK je spreman, u svakom trenutku, da prati predsednika Republike Srbiji koji je, u svega nekoliko godina, vratio Srbiju tamo gde joj je mesto, u Evropi i u svetu.

Bogoljub Karić
Predsednik Pokreta SNAGA SRBIJE-BK

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime