Богољуб Карић: Победа СНС-а неоспорна и убедљива

0
2380

Народ је рекао своје на начин који је јасан свакоме. Огромном разликом и педношћу коалиција окупљена око СНС-а, под водјством Александра Вучића, убедљиво и брилијантно је однела победу на изборима у Београду, Аранђеловцу, Бору и Севојну.

Тиме је победник ставио до знања да чврсто стоји иза идеје да је Србији неопходна економска револуција. А то значи да је пред нама време подизања стандарда, већег запошљавања, улагања у нове технологије и, засто не рећи народ је странкама које су до недавно водиле Србију ка понору, које су стављале ланце и катанце на оно што је Србију чинило земљом будућности, заправо тим истим ланцима И катанцима опасали те некадашње моћне странке и послали их у прошлост.

Као коалициони партнер СНС-а Покрет СНАГА СРБИЈЕ-БК је уверен да је финансијска консолидација Србије омогућила раст стандарда, отворила путеве и могућност младој генерацији да свој таленат у праћењу најновијих научних достигнућа остварују овде, а не у свету.

Јучерашња победа је гаранција да ће ова власт, коју су градјани наградили својим поверењем, отворити перспективу, поготово младима и да ће Србија ући у еру јачања своје позиције као фактор мира на Балкану.

У тренутку задовољства победом која је неспорна и веома убедљива, не треба заборавити да су грађани у Београду и Србији дефинитивно ставили до знања некад моћним двема партијама да је дошао дефинитивни крај манипулацији са неиспуњеним обећањима.

Покрет СНАГА СРБИЈЕ-БК је спреман, у сваком тренутку, да прати председника Републике Србији који је, у свега неколико година, вратио Србију тамо где јој је место, у Европи и у свету.

Богољуб Карић
Председник Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име