БОГОЉУБ КАРИЋ ПИШЕ ЗА КУРИР: Срби су одлучили – Вучић председник

0
2110

Александар Вучић је харизматичан и мудар државник, који је показао да је политиком заштите националних и државних интереса обезбедио мир, стабилност и економски развој. Отворио је широм капије Кремља, Вашингтона, Брисела и Пекинга, а у овом делу Европе показао се као једини политичар способан да сачува мир.

Кључа босански лонац, кува се у Македонији, ври читав Балкан, али због Вучићеве визије да одржи стабилност у Србију долази све више страних инвеститора. Завиде нам и Хрвати и Словенци, јер капитал одлази тамо где је земља стабилна – у нашу Србију.

Зато га Владимир Путин дочекује са свечаном гардом и црвеним тепихом. Велики Путин препородио је Русију, обновио јој је економску и војну моћ, а Вучић је вратио Србију на место које је увек имала вековима. Србија има свог Путина – то је Александар Вучић!

Због тога га, као великог државника, дочекује и канцеларка Ангела Меркел. Зато је Кина одлучила да Србија буде кључна земља за продор силне кинеске економије у Европу. У Сарајеву Вучића чекају као најмоћнијег балканског лидера који спаја народе, јер ни српска, ни босанска ни хрватска мајка више неће да своје синове шаље у рат, него у нове фабрике.

После Тита нисмо имали таквог стратега који је од Србије направио мост између Истока и Запада. Они у Вучићу већ виде новог председника! Обилазим Србију уздуж и попреко и видим огромну подршку таквој политици. Моја партија Покрет снага Србије у Вучићу види ту снагу и енергију!

Свака част свим канабистима, како ја зовем кандидате који трче да заседну на председнички канабе, али не сме Србија да се врати у време од 2000. до 2012. Затворили су фабрике, унесрећили су стотине хиљада радника и њихових породица, српски сељак је понижен, а учитељима, глумцима, лекарима, професорима, научницима, академицима, новинарима и њиховим породицама.

Подржао сам Тадића, а не Николића. Уместо захвалности, отерали су ме из Србије, опљачкали ми компаније и почео сам да градим милионе квадрата станова у белом свету уместо да градим у својој земљи! Хоћу да запослим стотине хиљада људи у градњи више милиона квадратних метара, у породичном бизнису у агроиндустрији, повртарству, воћарству и породичним фармама, где свака кућа треба да постане породична фабрика и да у њој раде три генерације. Производња органске хране, то је будућност Србије.

Имали су 12 година да нешто ураде. За једну деценију нам је толико пао наталитет да смо изгубили целу једну Србију! И децу смо заборавили да правимо! Са будућношћу Србије више не смемо да се коцкамо! Ко хоће снажну Србију, већ зна ко је нови председник у првом кругу.

Ко хоће да се коцка, нека иде у кладионицу. Такви губе све!

Линк лист Курир

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име