ЗРЕЊАНИЦИ – МОЖДА И САМИ?

0
2055

Градски одбор Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК у Зрењанину у пуној сали месне заједнице „Вељко Влаховић“ одржао је састанак коме су присуствали и представници свих месних заједница. О програму и изборним активностима, говорили су Перса Мињовић, председница Извршног одбора Главног одбора, Радован Бајић, председник Градског одбора, Марко Биљић, члан ИО ГО, Мирко Стаменковић, повереник за овај округ и више представника месних заједница.

На скупу је једногласно усвојена одлука о проширењу Градског одбора и формирана је комисија која ће преговарати са могућим партнерима на предстојећим локалним изборима. Договорено је да се ураде програмски циљеви у којима би се потенцирали економски проблеми и запошљавање.

Чланови Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК у Зрењанину су између осталог закључили да остају верни свом досадашњем коалиционом партнеру, а ако се не постигне споразум, онда су спремни да на локалне изборе изађу сами.
IMG_2195
Није било дилеме да се и овог пута иде у коалицију са СНС на локалу. Многи су међутим, изразили уверење да не би била авантура ако би, уколико се не нађе заједнички језик са СНС-ом, СПС, НС, или ПС, зрењанинци могли сами да изиђу на локалне изборе. Последњих месеци је оживела активност и у свим градским или сеоским месним заједницама. ПСС- БК има одборе или поверенике који ће у наредних петнаестак дана одржати своје страначке изборе.

Јединствено уверење присутних је да би ПСС- БК могао да пређе цензус и због тога је нови Градски одбор преузео обавезу да сачини локални програм у коме ће нагласак бити стављен на убрзање развоја мале привреде, поготово мере које би допринеле да се помогне јачању малих предузетника, јер је то најкраћи пут у решавању проблема незапослености, која је велика у граду на Бегеју.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име