Покрет СНАГА СРБИЈЕ-БК о убедљивој победи листе „Александар Вучић – за нашу децу“

0
2657

Председник Вучић пензионисао многе политичке партије и њихове лидере!

Захваљујући њему Србија је данас стратешки партнер најутицајнијих земаља и постаје економски тигар југоисточне Европе.

Драгомир Ј. Карић из Покрета Снага Србије – БК, коалиционог партнера Српске напредне стране на листи „Александар Вучић – за нашу децу“, поздравио је убедљиву победу на изборима.

– Ово је изузетан, али и очекиван успех наше коалиције под лидерством Александра Вучића, проистекао из великог рада, труда, залагања и одрицања. Грађани Србије су на овим изборима показали да и те како верују председнику Вучићу, човеку који их води ка просперитету и бољем животу. Својим гласом за листу „Александар Вучић – за нашу децу“ пружили су пуну подршку стратегији стварања модерне проевропске Србије, започетим реформама и политици јачања наше лепе земље – истакао је Карић након седнице Председништва Покрета Снага Србије – БК.

Он је подвукао да смо у Александру Вучићу после много деценија напокон добили државника који је од Србију направи савремену државу, која је сада привредни центар региона и гарант мира и стабилности, на чему нам завиде сви из окружења.

– Србија је захваљујући превасходно председнику Вучићу и његовим сусретима са најзначајнијим светским државницима постала стратешки партнер најутицајнијих земаља почевши од Кине, Русије и Индије па до Америке и чланица ЕУ, у коју данас интензивно улажу најпознатије компаније. Таквом домаћинском политиком у наредном периоду сврстаћемо се међу десет најразвијенијих и најбрже растућих економија у свету. Оваквим темпом Србија постаје економски тигар југоисточне Европе са убедљиво највећим бројем инвестиција.

Карић је указао на још један значај ових избора, а то је да су прочистили политичку сцену, што ће допринети ефикаснијем развоју државе.

– Председник Вучић је дефинитивно пензионисао велики број партија и политичких личности од којих је један број деценијама радио на уништавању Србије и њене економије. Покрет Снага Србије – БК се одувек залагао да Србија гради, ради и да рађа, а то је такође једна од најважнијих вредности које заговара Александар Вучић.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име