На ВРАЧАРУ одржана још једна трибина Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК (ВИДЕО)

0
2490

„Највећи проблем Србије данас је што ми нестајемо. То је оно најдрастичније што нам се дешава. Одлазе нам млади и школовани људи, и ми ћемо себе да истребимо ако нешто хитно не предузмемо“, рекао је председник Покрета СНАГА Србије, Богољуб Карић на трибини у Општини Врачар.

Најважније је да спречимо одлив младих и школованих, да се врате људи у Србију и да развијемо сваки регион, казао је Карић.

„Ми нисмо страначки људи, ми смо општенародни покрет и желимо да Србију вратимо у епицентар света, да буде цењена и препознатљива у целој Европи“, рекао је Богољуб Карић на трибини „Покрета Снага Србије-БК за Београд“.

Он је додао да је Врачар типични пример једне општине у Србији која има велики пад броја становника и да јефтини станови које ће градити БК Групација су један од начина да се боримо против беле куге.

Богољуб Карић је рекао да ће се он залагати да млади брачни пар, који има једно дете, добије 50 долара попуста на куповину стана по квадратном метру, а да онај који има троје или четворо деце може да купи стан за 200 долара по метру квадратном.

Карић је подвукао и да се доста тога у Београду променило последњих година на боље.

„Кренула је једна нова политика, кренули смо у нешто ново, за то је заслужан председник Србије Вучић, али људи морају да схвате да ништа не може преко ноћи“.

У Београду се обнављају фасаде, смањен је дуг главног града и то је тек почетак, чуло се на трибини у општини Врачар на којој је ПСС-БК дао пуну подршку листи „Александар Вучић – Зато што волимо Београд.“  Председник ПСС-БК Богољуб Карић позвао је Врачар и Београд да са породицом гласају на предстојећим изборима.

На трибини су говорили и председник Општинског одбора ПСС-БК Врачар Дејан Хас, публициста и новинар Милоје Поповић Каваја /аутор чувеног текста Марш на Дрину/ и наша естрадна уметник Мерима Његомир.

 

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име