ИМА РЕШЕЊЕ! Богољуб Карић о Русима и Украјинцима, Србији, политици, супрузи на К1

0
517

Бизнисмен и политичар Богољуб Карић био је гост емисије „Кец на једанаест“. Приликом уласка у студио Бошку Јаковљевићу је донео гајбицу са грожђем, јабукама, крушкама.

Карић је причао о животу и стварима које га чине срећним. Постоје неке силе које свађају тај хришћански свет који треба да буде јединствен.

– Човек треба да буде оптимиста. Без оптимизма живот не постоји. Ако су нам Бог и наши родитељи подарили живот онда свако јутро устајемо какво год да је време. Живот је леп. Свако јутро када се туширам и бријем кажем себи: „Ово је Богољубе твој дан, не дозволи да га нико поквари. Чини добра дела. Ако можеш некоме помогни, али не одмогни никоме.“ Тако треба живети, у радости. Мало се треба изоловати од оних дневних ствари које постоје код свакога од нас у животу јер живот није једноставан. Људи не знају да га живе и да га добро користе. Имам много посла у току дана, али како кажу Руси, треба да имаш своју „нишу“ где ћеш да сачуваш свој мир, здравље и да видиш како можеш да користиш своју енергију да учиниш неко добро дело – рекао је Карић.

Богољуб Карић је у студио дошао носећи дарове. Објаснио је зашто хоће да промени датум рођења у личној карти.

– Када човек оде у пензију, следећи корак је да се запусти. Тада чека да пређе на онај други свет, а тамо вас нико не може позвати осим Бога. Ред је огроман и зашто би ми журили. Треба што дуже да будемо на овом свету. Зато сам поднео захтев Влади Републике Србије да ми измене годину рођења јер ја не признајем старост. Мислим да је то једна врста обичне болести. Ми смо сви онолико млади колико нам је душа млада и колико чинимо добра дела. То је највеће богатство. Зашто би са 65 година отишли у пензију и осетили се старцем, играли мице или шах, уместо да радимо добра дела. Драги моји пензионери поцепајте све то и у акцију. Чека вас Србија богата, велика, лепа, њиве, оранице, наша брда, реке, планине, све имамо.

Осврнуо се и на богатства Србије, али и дао предлог како може да се толики капацитет искористи. Такође, се осврнуо и на све претње које нам стижу споља.

– Србија има толико плодне земље да може свашта да уради. Сада када је почео рат Русије и Украјине, 14 милиона људи је напустило Украјину. Србија треба да има програм и да минимум понуди да три милиона Украјинаца дође да живи код нас, јер Србији треба десет милиона становника минимум. Мислим да смо ми одлични за наше пријатеље из Украјине, Русије и све оне друге добронамерне који хоће да дођу да живе овде. Ми смо централна балканска и европска држава. Хтели, не хтели, без нас не могу. Многи би хтели да нас гумицом избришу, али то им не полази за руком. Шта год да се догодило кроз историју и даље желе да нас поцепају, поделе и разбију. Поред јеврејског народа, српски народ је први на листи уз руски народ. Зашто је то тако не знам, ништа лоше не чинимо осим доброг. Постоје неке силе које свађају тај хришћански свет који треба да буде јединствен. Ми овде говоримо о Европској унији. Каква ЕУ? Да постоје добре намере Европе давно би ми били у ЕУ. Имали би одличне људе, одличне раднике, генетски најјаче људе јер нам нема никога равног. Нема јачих од нас. Наша генетика је величанствена и ми треба да видимо како то да увежемо да ко хоће српску генетику треба да плати.

Од политичара је издвојио Бориса Тадића.

– Борис Тадић никада није ставио руку у туђи џеп. Никада није рекетирао некога, тражио паре или уцењивао. Није био у стању да злоупотребљава власт и заиста је коректан човек. Требало је да на изборима ја будем изабран за председника. Био сам трећи кандидат по процентима са 19,7, али део су ми украли па су дали Борису и Томи Николићу да њих приближе. Борис ми каже после толико година: „Ти да си био други уместо Томе, ти би победио без проблема мене. Али Европи сам требао ја, а не ти“.

Богољуб Карић је причао и о санкцијама које су му увели.

– На санкцијама сам редовно од ’92 године када сам увезао опрему за мобилне телефоне. Када су видели мобилни телефон у Југославији одмах су ме ставили на санкције. Двехиљадите сам дочекао нову власт да дође и све ми одузме. Коштуница је послао 60 полицајаца под пуном ратном опремом. БК телевизију су уништили. Све су наше компаније одузели преко ноћи. Али ја сам променио целу политичку сцену Републике Србије. Поставили смо за све друге правила што се тиче избора. Нема вређања, нападања и прозивања. Вређају и нападају само људи неписмени, не мислим необразовани. Када кажем неписмени мислим на те што имају проблем са мозгом, немају никакву идеју, немају ништа, само знају да вређају и нападају. Они који имају идеје и имају здраве мисли и оно што може Србији да помогне у развоју он нема потребе да вређа никога. Србија се данас диже величанствено.

Богољуб Карић није заборавио да спомене своју жену Миланку Карић. Према његовим речима она је „жена змај“ и сада пошто жели да промени датум рођења у крштеници воли старије жене.

– Смејали су ми се када сам у предизборној кампањи жену водио свуда са собом, а ја сам говорио сада ћете да видите. Мара је специфична жена. Она има такву лепоту. Повео сам је код пластичног хирурга, мог пријатеља. Рекох ништа ти не смета да затегнеш ово – оно, груди и тако те комбинације. Доктор је скинуо и почео да је пипа. Одмах сам се побунио и рекао: „Чекај бре, полако, нисам ја довео њу да је ти пипаш“. Рекао је да ми је жена као девојчица. Похвалио је њен изгледа и рекао да јој ништа не треба. Апсолутно никаква операција њој није потребна. Рекао ми је да ми жена изгледа фантастично. Једре груди, лепа жена, душа фантастична. Она када спава одише лепотом и здрављем. Специфични су људи који се тако роде. Чиним све да нам брак буде складан, а она чини све то исто, али два пута више. Жена је стуб куће и ми продајемо месечно 2.000 станова. Гледам парове како имају много сукоба око уређења ентеријера. Чак и мене зову некада да им помогнем. Тим мушкарцима кажем пустите жену, то је њен стан, она живи у њему и највише времена проводи ту. Све што она хоће да купи реци да је одлично. Ти си ту гост. Не треба се свађати око тога. Људи се свађају око ситница – рекао је Богољуб Карић у емисији „Кец на једанаест“ на К1 телевизији.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име